• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Iunie , 2022

Eveniment caritabil: „Ceai pentru un viitor”

Tineretul Național Liberal, organizația Baia Mare, a derulat a patra ediție a evenimentului caritabil „Ceai pentru un viitor”, care s-a desfășurat în 09 iunie 2022, la restaurantul Philia Oazis din Baia Mare.

În cadrul evenimentului, peste 100 de invitați au avut oportunitatea să achiziționeze lucrări de artă deosebite și diverse articole sportive, dar și să se bucure de momentele artistice oferite de soprana Cristina Tohătan, pianista Smaranda Grigorian și de Glad Condor.

În acest an, evenimentul a fost organizat din dorința de a sprijini și de a promova două tinere valoroase și talentate, dar care nu dispun de resurse financiare sufi­ciente pentru a-și împlini visurile. Astfel, prin sprijinul oferit de către cei prezenți la eveniment, TNL Baia Mare a reușit să-și aducă aportul în realizarea și concretizarea a două visuri mărețe pe care le au cele două tinere cu rezultate foarte bune la învățătură de la Colegiul Na­țional Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației și de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din Baia Mare.

La eveniment au fost prezenți și senatorul Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș, prefectul Rudolf Stauder și președintele Consiliului Județean Maramureș și al PNL Maramureș, Ionel Bogdan, care au contribuit la o cauză nobilă alături de ceilalți invitați.
„Aș dori să le mulțumesc pe această cale tuturor celor prezenți la eveniment, prieteni ai Partidului Național Liberal. Se spune că în viață ești media oamenilor cu care te înconjuri, iar eu, în cadrul acestui eveniment, am văzut în jur doar oameni ghidați de principii și valori, iubitori și care au dat dovadă de multă compasiune. Precizez că unul dintre obiectivele asumate de Tineretul Național Liberal este promovarea valorilor și formarea oamenilor, dar mai ales a principiilor și a idealurilor după care aceștia se ghidează. Toți tinerii pe care i-am susținut prin intermediul acestui proiect de-a lungul celor patru ediții își urmează visul. Aceștia nu s-au abătut de la drumul lor și sunt convins că sprijinul oferit de noi a contribuit la împlinirea visurilor pe care le-au avut și pentru care au muncit. Le-am arătat că în România se poate, în Baia Mare se poate! Totodată, transmit mulțumiri deosebite întregii echipe care a făcut posibil acest eveniment, în mod special colegului nostru Ovidiu Felecan, care a fost managerul de proiect”, Ovidiu Crăciun, președintele TNL Baia Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.