• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 20 Mai 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Mai , 2014

Eurodeputatul PSD, Cătălin Sorin Ivan, va fi prezent duminică, la Tânjaua de pe Mara

Cătălin Sorin Ivan

 

Născut la 23 decembrie 1978, Galaţi, Cătălin Ivan este europarlamentar, membru al Partidului Social Democrat şi face parte din Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor si Democraţilor din Parlamentul European. În Parlamentul European este vicepreşedinte al Delegaţiei pentru relaţiile cu ţările din Comunitatea Andină. Este membru al Comisiei pentru control bugetar, al Comisiei pentru cultură şi educaţie, membru în Delegaţia la Comisia parlamentară mixtă UE-Turcia, în Delegaţia la Adunarea Parlamentară Euronest şi membru supleant în Comisia pentru bugete şi Delegaţia la Adunarea Parlamentară Euro-Latinoamericană.

 

Activitatea în Parlamentul European:

Promovarea liberei circulaţii prin simplificarea acceptării anumitor documente oficiale (02-04-2014)

Reindustrializarea Europei în vederea promovării competitivităţii şi a durabilităţii (01-16-2014)

Respectarea dreptului fundamental la liberă circulaţie în UE (01-15-2014)

Protecţia socială pentru toţi, inclusiv pentru lucrătorii care desfăşoară o activitate independentă (01-14-2014)

Acţiunea Uniunii în favoarea evenimentului „Capitale europene ale culturii” pentru anii 2020-2033 (12-12-2013)

Programul „Europa creativă” (11-19-2013)

Programul „Erasmus pentru toţi” (11-18-2013)

Punerea în aplicare a Strategiei UE pentru tineret 2010-2012 (09-11-2013)

Combaterea şomajului în rândul tinerilor: posibile soluţii (11-09-2013)

 
 

„Mama ardeleancă şi tatăl moldovean, căsătorit cu cea mai frumoasă şi înţelegătoare ieşeancă, mă consider un tânăr român optimist şi norocos, ca mulţi alţii.

După mai mulţi ani de activitate în rândul Tineretului Social Democrat, în anul 2006 am fost ales Preşedinte al Organizaţiei Judeţene TSD Iaşi. În iunie 2009 am fost ales europarlamentar pe listele PSD, pentru un mandat de 5 ani, în prezent deţinând poziţia de lider al delegaţiei PSD din Parlamentul European. În decembrie 2012, Biroul Permanent Naţional al PSD a confirmat numirea mea în funcţia de purtător de cuvânt al partidului. În luna martie 2013, am fost ales în funcţia de Preşedinte al organizaţiei PSD Sector 1’’.

Cătălin Sorin Ivan

 

Duminică, 11 mai 2014, PSD Maramureş primeşte o vizită importantă. Este vorba despre prezenţa în Maramureş a eurodeputatului social democrat, Cătălin Ivan, care candidează, în 25 mai, pentru un nou mandat în Parlamentul European. Acesta va fi prezent, alături de staff-ul PSD, la Tânjaua de pe Mara, desfăşurată la Hoteni, unde va sta de vorbă cu maramureşenii, a precizat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

 
 

„Avem cea mai bună listă pentru alegerile europarlamentare din 25 mai şi nu o spun cu lipsă de modestie. Alianţa PSD-UNPR-PC propune Maramureşului şi României o listă diversă, cu oameni tineri, oameni cu experienţă, cu foşti europarlamentari şi o listă cu care ne putem mândri şi putem să spunem oamenilor şi ce am făcut noi până acum acolo şi ce urmează să facem. Vom reprezenta România şi Maramureşul cu demnitate în Parlamentul European, cu mândria de a fi român. Prima noastră misiune acolo este să fim ambasadorii României şi să spunem atunci când ceva nu este corect, să ne apărăm interesele şi să luptăm pentru ele”.

 
 

„Deşi noi am fost pe afişe, noi am fost pe scenă, noi vom merge prin ţară să facem campanie, nu despre noi este vorba. Cred că în această campanie este vorba de peste cei 700.000 de tineri din România care au terminat studiile şi nu îşi găsesc loc de muncă. Cred că în această campanie este vorba despre medicii noştri, despre profesorii noştri, cărora trebuie să le redăm bucuria de a ţine ore în clasele din România, din Maramureş. Această campanie ar trebui să fie despre toţi cei care cred într-o Europă puternică, unită şi că România trebuie să fie demnă şi să stea cu fruntea sus la masa statelor UE, o ţară care ştie să îşi ceară drepturile”.

 

Invit Maramureşul şi maramureşenii la vot, în 25 mai 2014! Vă chem să votaţi alături de noi lista de eurodeputaţi propusă de Alianţa PSD-UNPR-PC, listă garantată şi de preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea!

 
 

Gabriel Zetea: Eurodeputatul Cătălin Ivan a susţinut semnarea proiectului privind Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş

 

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, are doar cuvinte de apreciere vizavi de europarlamentarul Cătălin Sorin Ivan, care candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European, pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC. „Îi mulţumim eurodeputatului PSD, Cătălin Ivan, precum şi tuturor europarlamentarilor noştri pentru votul pozitiv şi susţinerea aratată la proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.