• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Martie , 2014

Esperando, felicitat de comisarul european Androulla Vassiliou

Palatul Parlamentului din Bucureşti a găzduit evenimentul de lansare a noului program european în domeniul educaţiei, formării profesionale şi sportului, ERASMUS +.

 
 

Evenimentul a primit greutate prin prezenţa comisarului european pentru Educaţie, Cultură, Multilingvism şi Tineret, Androulla VASSILIOU, alături de ambasadori străini acreditaţi la Bucureşti, miniştri şi membri ai Guvernului României.

Pentru Asociaţia Esperando, evenimentul a avut şi o semnificaţie în plus. Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, cea care gestionează aceste programe în România, a acordat câteva premii de excelenţă unora dintre organizaţiile şi instituţiile care au avut o prezenţă remarcabilă în program în cei aproape 20 de ani de când programul există în România. Iar în grupul select al premianţilor s-a aflat şi Asociaţia Esperando (pentru a pune în context mai larg premiul: s-au acordat 17 premii, în toate domeniile programelor Grundtvig, Leonardo da Vinci, Tineret în Acţiune, Erasmus, Comenius, premianţii fiind aleşi din 4.658 de proiecte şcolare, 1.645 de mobilitate, 99 de formare profesională, 998 de proiecte de educaţia adulţilor - între care şi cele 4 ale Asociaţiei Esperando - şi 2.234 de proiecte de tineret - toate derulate în perioada 1998-2013!).

 

Premiul primit de către Asociaţia Esperando a fost pentru „Proiecte pentru grupuri dezavantajate” şi a venit ca urmare a celor 4 proiecte derulate (3 încheiate deja) în programul Grundtvig.

Premiul şi cuvintele frumoase spuse la adresa Asociaţiei ne fac cinste şi ne aduc bucurie, pentru că sunt o apreciere a muncii susţinute, serioase şi pline de dăruire a profesioniştilor din Esperando cu şi în folosul persoanelor cu nevoi speciale. De altfel, la primirea premiului, Daniel Filipaş, manager general Esperando, a spus că „aceste persoane speciale sunt cele care ne fac, ne obligă şi ne ajută să fim mai buni, să ne dorim mai mult, să nu încetăm să învăţăm, şi le mulţumim pentru asta!”

 

Daniel Filipaş – Manager General

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.