• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 21 Decembrie , 2017

E.ON dăruieşte lumină la Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea”. Să-i ajutăm!

Vrem să promovăm poveștile celor care pot fi dați ca exemplu, ne dorim să fim o platformă pentru cei care au nevoie de o „voce” și vrem să ajutăm. Iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău! Tot ce trebuie să faci este să apreciezi sau să împărtășești în rețelele de socializare poveștile pe care le citești aici și, în acest fel, contribui cu 10 kWh de energie pentru instituția a cărei poveste ai apreciat-o! Mecanismul campaniei, pas cu pas, este următorul: alege să dai Like sau Share poveștii despre o instituție sau despre oamenii de acolo, pe website sau direct la postarea de pe Facebook, iar E.ON va dona 10 kWh pentru fiecare Like sau Share, în numele tău, către respectiva instituție.
„Oriunde să fii de Sărbători, numa’ nu în spital” - urare și dorință deopotrivă atunci când ne reunim în familie de Cră­ciun!

Pentru cei mai puțin norocoși se mai găsesc locuri minunate cum este Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” din Baia Mare, în care întreg personalul oferă nu numai profesionalism şi experiență, ci și multă empatie, implicare și angajament pentru ca toți bolnavii să se simtă bine-primiți și bine-tratați!
Să îi ajutăm și noi cu un Like și/sau Share la această postare sau la des­crierea instituției, pe site-ul campaniei http://daruiestelumina.ro/institutie.php?page=7, și vei contribui cu 10kWh de energie, fără să te coste nimic! #DaruiesteLumina #EON

Dacă te-au impresionat mai multe po­vești, nu este nevoie să te oprești doar la o singură alegere! Poți da până la 10 Like-uri / Share-uri, pentru povești di­ferite.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.