• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 01 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Noiembrie , 2013

Dumbrăvicenii sărbătoresc împreună 1 Decembrie

Elevii, corurile bisericeşti, ansamblurile folclorice şi artiştii din Dumbrăviţa îşi unesc talentele pentru un spectacol deosebit dedicat Zilei Naţionale a României. Sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 14, la Căminul Cultural din Dumbrăviţa va avea loc spectacolul: „Uniţi de 1 Decembrie”.

 

Ziua Naţională a României reprezintă un prilej de mândrie, recunoştinţă şi sărbătoare, dar mai ales de unitate. Întotdeauna, în istoria sa, poporul român a înţeles să-şi unească forţele şi la bucurie şi la necaz, pentru că, uniţi suntem mai puternici. Prin unitate s-au scris pagini strălucite de istorie ale acestui Neam. Comuna Dumbrăviţa a demonstrat că este un model în acest sens. Aici, autorităţile şi instituţiile publice, oamenii, investitorul UAC Europe au înţeles să conlucreze pentru binele comunităţii.

De aceea, nici ziua de 1 Decembrie nu putea fi sărbătorită altfel decât împreună, într-un spectacol al dumbrăvicenilor pentru dumbrăviceni. Elevii, corurile bisericeşti, ansamblurile folclorice şi artiştii din Dumbrăviţa îşi unesc talentele pentru un spectacol deosebit dedicat Zilei Naţionale a României. Sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 14.00, la Căminul Cultural din Dumbrăviţa, va avea loc spectacolul: „Uniţi de 1 Decembrie”. Iar UAC Europe şi Asociaţia Nemus vor pune la dispoziţie mijloace de transport din toate satele, gratuit şi, tot cu sprijinul lor, toţi participanţii vor primi gratuit meniul tradiţional de 1 Decembrie: fasole cu cârnaţi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.