• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 04 Iulie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 6 Iunie , 2019

Distribuitorii Blachotrapez, premiați într-o gală cu AMI invitat special

Compania Blachotrapez, activă pe piața maramureșeană prin fabrica de la Baia Mare și implicarea în viața comunității, și-a premiat partenerii în cadrul unei gale speciale, organizate la Vișeul de Sus. Un număr de 17 companii au primit distincții, iar atmosfera a fost întreținută de îndrăgita artistă Ami.

„Ne bucurăm că am avut ocazia să premiem și în acest an partenerii noștri tradiționali, în cadrul unei gale festive, presărate cu surprize. Cu sprijinul acestora, oferim permanent servicii de calitate și urmărim prioritatea numărul unu pentru noi: satisfacția clienților. Împreună, echipa și partenerii noștri, construim povestea Bachotrapez România bazându-ne pe valori solide: calitate, seriozitate, orientare spre client”, a declarat Jaroslaw Turczynski, CEO Blachotrapez.

 

 

Premianții galei

În cadrul galei, Premiul Diamant a fost decernat societății Acoperișuri Metalice SRL. Au fost recompensați cu Premiul Golden companiile Dachmet International, Promolex și Man Prest Com, alături de Golden Steel Group și Kulcsar Fem din Ungaria. Au mai primit distincții societățile Rob Construct, Alex Zsolt Construct, Quartz Impex, Geoluc Construct, Avcon Store, Self-Gepi, Paticot Construct Thira, Petriuc, Incze Kalman, Gidarex și Ioachimar Com.

Compania a sărbătorit și rezultatele bune înregistrate în 2018, ca urmare a muncii susținute și a creșterii capacității de producție la șapte milioane de metri pătrați anual. Blachotrapez România și-a majorat anul trecut afacerile cu 20%, ajungând la 70 de milioane de lei (15 milioane de euro) din vânzarea de țiglă metalică și accesorii pentru acoperișuri.

 

Cine este Blachotrapez

Înființată în 1995 în localitatea poloneză Rabka Zdroj, compania producătoare de țigle metalice și accesorii pentru acoperiș Blachotrapez continuă activitatea din anii ’70 a soților Jan și Teresa Luberda. În prezent, compania este unul dintre liderii pieței poloneze a acoperișurilor metalice, cu cea mai mare rețea de vânzare retail din această țară.

Blachotrapez a intrat pe piața românească din 2010 și a dezvoltat aici două fabrici – la Baia Mare și la Ploiești, cu o capacitate de producție anuală de aproape 7 milioane de metri pătrați. Este unicul producător din România de țigle metalice și accesorii pentru acoperiș care folosește materie primă ThyssenKrupp, iar recent a început o colaborare și cu fabrica Voestalpine din Austria. „Vedeta” gamei de produse este țigla metalică Germania Simetric, care are o formă originală cu trei ștanțări, singura de acest fel de pe piață. Un alt model de top este șindrila metalică Janosik, cu un design inovator și caracteristici unice.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.