• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 21 Ianuarie , 2024

Discurs fulminant al președintelui AUR, George Simion, în Italia

Discursul susținut de președintele AUR, George Simion, în Italia la prezentarea candidaților AUR la alegerile europarlamentare din diaspora:

„Bine v-am găsit oameni de AUR! Ați reușit să încălziți sala asta și împreună reușim să încălzim România. Cred că avem mai mulți profesori, cadre universitare, doctori și șefi de promoții pe lista noastră de candidați la alegerile europarlamentare decât au toți ceilalți oameni pe listele lor care au trecut BAC-ul.

Sunt tare mândru că sunt unul dintre voi. Sunt tare mândru că sunt în mijlocul vostru.

Ne gândim cu durere că în țară, de peste o săptămână, sunt oameni care îndură frigul, îndură foamea, pentru drepturile lor elementare. Sunt oameni care protestează și nu sunt băgați în seamă de către Guvern, ba chiar sunt batjocoriți de către Guvern, și nu ies în România oamenii la protest. Unde sunt românii care ar trebui să iasă la protest? Uite-i aici, în seara asta.

Spuneau și insistau că suntem izolați, că nimeni nu vorbește cu AUR, că suntem un partid extremist. Uite aici, în Italia, nu un guvern socialist este la putere. Prietenii noștri conduc astăzi Italia și, împreună cu voi, prin oamenii pe care îi avem pe lista de candidați la alegerile europarlamentare, o să conducă și Europa, și o să facă din Europa o Europă a națiunilor și o Europă care să conteze. Am fost cu prietenii noștri de la Lega la Firenze, am fost cu prietenii noștri de la Fratelli la Roma și am vorbit despre tanta ricchezza și tanta bellezza, iar noi, românii, care avem o țară atât de bogată, o țară atât de frumoasă, o țară care ar fi trebuit să fie Grădina Maicii Domnului, suntem obligați să stăm în exil pe aici. Nu există familie din România care să nu aibă membri, care să nu aibă prieteni, care să nu aibă cunoscuți care astăzi să fie în Italia, în Spania, în Marea Britanie, în Germania. Nu este corect, nu este drept ca să fiți alungați aici.

Acum 3 ani am pornit un proiect politic căruia mulți nu îi dădeau nicio șansă. Voi i-ați dat o șansă, de aici din Lombardia până în Sicilia și Sardinia și ne-ați trimis în Parlamentul României. Mulțumesc pentru asta!

Timp de 3 ani de zile vreau să vă zic că am stat acolo în Parlamentul României și ne-am simțit de parcă am fi în fundul iadului. Și ne-am luptat cu ei, și am țipat, și ne-am bătut, și au încercat să ne denigreze. Câte și câte minciuni. Au zis ei „„lasă că avem timp 4 ani să îi omorâm”. Ziceau că suntem, așa, un val care ca valul trece. Ziceau că o să ne ia parlamentarii. Dar câte nu au zis. Mii de minciuni și ținta sistemului în acești 3 ani a fost AUR. Că vine la noi Băsescu, că vine Tăriceanu, că vine Ponta. Noi, împreună, i-am scos și pe Ponta și pe Băsescu și pe Tăriceanu din politica românească. Nu o să îi băgăm pe ușa din dos. Ziceau că vin pesediști din-ăștia reșapați în AUR și am auzit fel și fel de minciuni care au intoxicat rețelele de socializare, de la ministrul genunche, Liviu Marian Pop, până la Sile Cămătaru, Sile Balint. Au zis că, gata, au intrat în AUR. Nu! Oamenii cu care am început sunt aici. Luminița Păucean a coordonat campania noastră în Germania în 2020, iar modelul meu de om politic și de femeie în politică nu este Elena Udrea, eu pentru asta am intrat în politică să schimb. Este Luminița Păucean, este Ramona Lovin.

Nu am nimic, dar absolut nimic cu covrigarii. Dar, din păcate, tagma asta a covrigarilor a ajuns să conducă România astăzi. Și își bat joc de țărani, își bat joc de fermieri, își bat joc de camionagi, își bat joc de cei care conduc mașinile în România, în Italia, în Spania, în Marea Britanie, în Germania, pentru că nu au avut nicio altă șansă. Și problema și mai mare este că nu îi lasă și pe alții să își deschidă o covrigărie, să își deschidă un restaurant, să își deschidă un bar, așa cum mulți dintre voi ați încercat. Ați strâns euro cu euro cu sudoare, cu multă muncă, muncind 12 ore, 14 ore, la negru de multe ori pentru că patronii de aici nu au vrut să vă facă o carte de muncă. Și, când ați avut puțini bănuți puși deoparte, ați venit în România să deschideți o covrigărie, un restaurant, o pensiune și ați fost alungați. Vi s-au luat banii, pentru că au fost buni și sunt buni banii trimiși de românii din diaspora, și după aceea ați fost trimiși înapoi să produceți mai mulți bani, să îi țineți în continuare pe acești îmbuibați la putere.

Iar problema lor în 2024 este exact diaspora. Sunteți principalul inamic al acestui sistem bolnav care jefuiește România. Și, pentru că acum diaspora nu mai votează Klaus Iohannis, pentru că acum diaspora nu mai votează Rareș Bogdan, ce s-au gândit covrigării care conduc România? Să nu lăsăm diaspora să voteze. Primele alegeri în care noi ne luptăm pentru primul loc, să îngropăm PSD-ul și să îl îngropăm pe Marcel Ciolacu și cei care conduc România în felul în care o conduc, pe 9 iunie, nu vor să facă secții de vot în diaspora. Am trimis solicitări oficiale și le-am spus care este procedura pentru vot prin corespondență, care este procedura pentru înființare de secții noi. Care a fost răspunsul lor? După 1 aprilie dăm drumul la o platformă web 
votstrainatate.ro. 1 aprilie? Voi credeți că mai este ziua păcălelilor și ne mai puteți lua de proști? Credeți că vă mai puteți bate joc cu partide inventate care să ia din voturile AUR, cu proteste deturnate, cu falsificarea voturilor, de 6 milioane de români care muncesc din greu în străinătate și pe care i-ați alungat în străinătate ca să nu aveți proteste? Mai mult ca sigur, doamna Luminița Odobescu, care se ocupă cu tot felul de planuri machiavellice la forumul de la Davos, va reduce la maxim numărul de secții de vot pentru diaspora, pentru că planul lor este ca în Parlamentul European să trimită în continuare aceiași moși obosiți care, cazul lui Mihai Tudose, hărțuiesc sexual consiliere pe holurile Parlamentului European, aceiași nepoți, aceleași pile, aceleași sinecuri. E un loc călduț acolo, în Parlamentul European, un salariu de 10.000 de euro pe lună. Ați văzut voi, până la Cristian Terheș, europarlamentar român care să se bată pentru România?

Sunt tare fericit că sunt astăzi alături de voi, că am dus proiectul AUR până aici, în ianuarie 2024. Sunt tare fericit că în 2024, față de 2020, avem oameni valoroși pe care îi putem promova, cu care putem candida, pe care îi putem scoate în față, de care să fim mândri. Nu este vreo bogăție mai mare pe care aș putea-o avea, nu este o mulțumire mai mare pe care aș putea-o avea decât să vă văd pe voi mândri de mișcarea din care faceți parte. Drumul o să fie greu și de abia începe cu adevărat! Mulțumesc fiecăruia dintre voi!

Colegii noștri de la Lega, de la Fratelli, de la Forza d Italia încearcă, au făcut lucruri bune tăind ajutoarele sociale, tăind reddito di cittadinanza. E un lucru foarte bun care s-a făcut și pe care trebuie să îl facem și în România cu cei care pot munci și sunt puturoși și stau pe ajutoare sociale și sunt ținuți acolo doar ca masă de manevră. Trebuie să mai tăiem din birocrații din administrația locală și centrală. Noi avem nevoie de angajați la stat, dar avem nevoie de profesori bine plătiți, de medici bine plătiți, avem nevoie de pompieri, de polițiști, de militari care să își facă treaba. Nu avem nevoie de birocrați care să ne trimită în Italia la muncă. Mai au multe de făcut și ei în Italia, foarte multe. Lumea este nemulțumită în anii aceștia în care trăim. Trebuie să oprească, într-un fel sau altul, vrea Ursula von der Leyen sau nu vrea, trebuie să oprească imigrația ilegală. Nu au ce căuta oameni din alte civilizații, nu au ce căuta oameni din alte culturi veniți ilegal în Europa creștină, în Europa străbună, care de-abia, de-abia mai reușește să își hrănească propriii cetățeni. Nu au făcut asta, o să le fie greu să facă asta, pentru că au în fața lor un monstru: hidra globalistă cu care ne luptăm și care este la conducere în momentul acesta la Comisia Europeană, la Washington și în celelalte capitale. Va fi foarte greu de bătut. Știți cât de mult și cât de puternică a fost lupta în timpul pandemiei. Știți că aici făceau super green pass prin care obligau cetățenii, obligau medicii să fie vaccinați. Știți, pentru că unii dintre voi ați fost vaccinați cu forța. Știți că libertatea este sfântă și Dumnezeu este cu noi!

O să fie un an greu, nu știu cu câți dintre voi o să reușesc să mă mai văd față în față cum facem astăzi. Am ținut special, după ce am fost săptămâna asta la Timișoara, la Arad, la Bihor, la Cluj, la Suceava, să vin în rândurile voastre, care sunteți din Timișoara, Arad, Cluj, Suceava, am fost pe la voi pe acasă și nu erați acasă, așa că am venit să vă aducem salutul nostru din țară și să vă spunem cât de mult vă iubim!”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.