• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 28 Octombrie , 2013

Directorul CNADNR în Maramureş

Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Ing. Narcis Neaga, a venit săptămâna trecută în Maramureş, ca urmare a discuţiilor din ultima perioadă pe care conducerea judeţului le-a purtat cu reprezentanţii Guvernului României privind investiţia de pe DN 18 şi cea a Podului peste Tisa.

 

Prefectul judeţului, Anton Rohian, consideră vizita directorului CNADNR un pas cert spre realizarea celor două investiţii de importanţă majoră pentru Maramureş. Delegaţia CNADNR, autorităţile judeţene şi cele sighetene s-au deplasat apoi în Ucraina prin Vama Solotvino pentru vizitarea locaţiei noului punct de trecere Biserica Albă - Ucraina. Totodată a avut loc o întâlnire oficială la Rahiu-Reşedinţa Raionului Rahiu, Ucraina. S-a mers la amplasamentul viitorului pod, unde s-au discutat amănunte legate de calea de acces pe partea ucraineană.

Discuţiile au continuat la Administraţia raională Rahiv. Concluzia a fost că politicul şi-a încheiat misiunea, acum fiind rândul tehnicienilor să definitiveze proiectul. Din ceea ce s-a înţeles - există o mare deschidere a părţii ucrainene pentru această investiţie. Poate atitudinea lor să fie în directă legătură cu interesul Ucrainei de-a semna la Vilnius Preaderarea la UE. Vom reveni.

 

„Mulţumesc de la bun început autorităţilor judeţene pentru primirea călduroasă. Mă aflu în judeţul Maramureş alături de o echipă tehnică, ceea ce înseamnă că vrem să se facă ceva aici. Vrem şi trebuie să depăşim faza teoretică, să coborâm de la nivelul discuţiilor pe bază de hărţi la soluţii concrete în teren. Vom merge în teren să vedem situaţia reală de pe DN 18 şi din zona Podului peste Tisa, proiecte pe care le considerăm prioritare în acest moment. Cunosc problemele cu care se confruntă constructorii de pe DN 18 şi vă asigur că acest proiect de investiţie va fi prioritar în bugetul pe 2014.”

 

Ing. Narcis Neaga, directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.