• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 Februarie , 2014

Din inimă pentru suflet

Duminică, 23 februarie 2014, începând cu ora 16:00 la Casa de Cultură din Cavnic va avea loc un eveniment de caritate pentru o familie nevoiaşă.

Jurj Cătălin (student la jurnalism) şi Puha Andrei (instructor de dans) doresc să ajute familia Kriszt, o familie cu 14 copii. Părinţii şi copiii trăiesc din pensia tatălui (fost miner), precum şi din alocaţiile copiilor. Suma totală lunară ajunge la aproximativ 1.500 de lei. Aceştia au o datorie de 1.300 de lei la un magazin din oraş, bani cheltuiţi strict pentru alimente.

Familia Kriszt a fost dată recent în judecată de proprietarii magazinului pentru această datorie. Şi, majoritatea copiilor au fost nevoiţi să renunţe la şcoală pentru a lucra cu ziua prin vecini. Pe lângă întreţinere şi celelalte cheltuieli, aceştia mai au o rată lunară la bancă de 600 de lei.

 

Vor urca pe scenă: ANDREIAS (Bucureşti) CIPRIAN DRĂGAN, CAMELIA CRIŞAN, BIANCA ILIEŞ, ANAMARIA POP, LALA LAVINIA, CLUBUL DE DANS SPORTIV CALLIOPE DANCE BAIA MARE (PROF. ANTR RAUL CONICICA), CLUBUL DE DANS PRO DANCE BAIA MARE, DIANA CURELIAC, NAUGHTY GIRLS.

Prezintă: Alexandra Birsan (Miss top world România 2012) şi Cătălin Jurj. Preţul unui bilet de intrare este de doar 6 lei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.