• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 15 Februarie , 2019

Din 4 martie 2019, TAROM va opera cinci zile pe săptămână de pe Aeroportul Internațional „Maramureș”

Începând cu data de 4 martie 2019, Compania Națională TAROM își modifică programul de zbor pentru Baia Mare și Satu Mare, iar aeronavele TAROM vor opera cinci zile pe săptămână de pe ambele aeroporturi, către București și retur.

Potrivit unui comunicat transmis de compania națională de transport aerian, reprezentanții TAROM au arătat că, în de­mersurile lor, contează pe o dezvoltare echilibrată ale celor două rute, având în vedere că aeroporturile de destinație sunt în aceeași arie de captare.
„Dorim să mulțumim partenerilor din Baia Mare și Satu Mare pentru întreg spriji­nul acordat dezvoltării și pro­mo­vării acestor rute către București și retur, iar călătorilor noștri le reamintim că, în prețul biletului TAROM sunt incluse un bagaj de cală, bagaj de mână, catering la bord și free check-in în aeroport”.

Zborurile de pe Aeroportul Interna­țional Maramureș au fost reluate după aproximativ doi ani de lucrări, la începutul lunii septembrie 2018, TAROM operând, în aceste luni, cu o frecvență de două zboruri săptămânale pe ruta Baia Mare - București și retur.
La momentul în care zborurile Com­paniei TAROM au fost reluate de pe Aeroportul Maramureș, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a arătat că a fost dificil să fie identificate și cele două avioane care să vină în Maramureș, în mijlocul programului de vară, însă TAROM va face toate demersurile pentru a crește numărul de zboruri către București, din județul nostru.

„Vestea primită azi mă bucură și dovedește faptul că ne îndeplinim pro­misiunile făcute maramureșenilor. Așa cum am anunțat, în urma dis­cu­țiilor pe care le-am avut cu repre­zentanții TAROM s-a decis ca, în­cepând cu data de 4 martie 2019, compania națională aeriană să opereze cinci zboruri pe săptămână pe ruta Baia Mare – București și retur, de luni până vineri.
Urmează să discutăm și despre creș­terea activității Aeroportului, dar și despre dorința pe care o avem cu toții, aceea de a aduce înspre și dinspre Baia Mare cât mai multe zboruri interna­ționale. Până în prezent, trei mari ope­ratori de turism vor opera zboruri din Baia Mare către Antalya (Turcia) şi retur, în perioada iunie – septembrie 2019, însă odată finalizate lucrările care se desfășoară în jurul aeroportului vom avea și foarte multe curse cargo”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

 


„Urmează să discutăm și despre creș­terea activității Aeroportului, dar și despre dorința pe care o avem cu toții, aceea de a aduce înspre și dinspre Baia Mare cât mai multe zboruri interna­ționale. Până în prezent, trei mari ope­ratori de turism vor opera zboruri din Baia Mare către Antalya (Turcia) şi retur, în perioada iunie – septembrie 2019, însă odată finalizate lucrările care se desfășoară în jurul aeroportului vom avea și foarte multe curse cargo”.
Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.