• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 2 Decembrie , 2017

Dialoguri virtuale / Banul dezbrăcat

Întrebare: Putem să facem o paralelă între islamizarea, în istorie, a unor teritorii şi o posibilă asemănare cu viitorul Europei?

Răspuns:  Este interesantă islamizarea E­gip­­tului. Au apărut musulmanii într-o zonă eminamente dominată de cultura grecească, cu religie creştină şi au spus băş­tinaşilor că au trei variante de con­vieţuire: să treacă la islam, să plătească o taxă pentru a fi toleraţi sau vor fi ucişi. Să nu uităm ce au făcut „fraţii musulmani” în ultima perioadă în Egipt. Arabia Saudită sau Qatarul nu primeşte nici un „migrant”, dar dacă 10 migranţi ajung în Europa imediat finanţează construcţia unei moschei. Tot ei solicită ca legile islamului, şaria, să fie introdusă în sistemul judiciar al ţărilor în care migrează.

Î.: Care este comunitatea creată de E.F.M.?
R.: E.F.M. nu are comunitate aşa cum nu are comunitate  nici internaţio­na­lismul proletar. Dacă astăzi vorbeşti  tinerilor de internaţionalismul proletar nici nu pricep noţiunile folosite. Sunt învăţaţi că în loc de Zece Porunci sunt unsprezece porunci. Cea de a unsprezecea poruncă este: să nu te prindă asupra faptului. Deci poţi să furi, să omori, să înşeli, doar să nu te prindă.

Î.: Aveţi vreun exemplu la zi privind migraţia?
R.: Se estimează că în valul migrator din ultimi doi ani au venit în Europa peste 80 de mii de tineri migranţi cu vârste capabile să satisfacă exerciţiul militar ???. Sau citeam în ultimele zile despre un părinte al cărei fiică a fost violată şi omorâtă de un migrant. La înmormântarea fiicei, părintele a cerut să nu se aducă flori ci banii destinaţi acestui scop să fie depuşi într-un cont al unui O.N.G. care susţine migraţia, O.N.G. în care a lucrat fiica lui, afirmând că fiica este de vină pentru cele întâmplate fiindcă nu a înţeles cultura migranţilor. Aţi auzit de Suedia???   

Î.: Ce să reţinem din acest interviu?
R.: Şi în spatele migraţiei stă banul, care a scăpat din limitele pentru care a fost gândit. România este o ţară cu valori creştine extrem de solide, valori care pot şi trebuie să fie gestionate în favoarea culturii noastre de mii de ani. Biserica este extrem de puternică. Oare loviturile primite de Biserică, în ultima perioadă, nu au cumva origini şi în ceea ce am discutat în acest interviu ?
Doamne ajută-ne!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.