• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 13 Octombrie , 2017

Dialoguri virtuale / Banul dezbrăcat

Întrebare: Se pot afirma câteva idei generalizatoare care ar lămuri aspecte dezvoltate pe parcursul acestui interviu?

Răspuns: Acum este cazul să vorbim despre perspectiva islamizării Americii şi Europei, fiindcă acest aspect este parte din acel mare război pe care elita financiară mondială (E.F.M) a pornit-o pentru a-şi consolida puterea mondială şi a scăpa de unele mari puteri, bineîn­ţeles că sunt şi alte ţări mai mici care le mai fac unele probleme, dar acestea nu pot face faţă acestui tăvălug.
Î.: Vă rugăm să detaliaţi acest subiect?!
R.: Islamizarea este numai o parte a procesului şi poate nici măcar cea mai importantă parte. Pentru ca Statele Unite ale Americii să devină o ţară pe gustul lor, ca de altfel şi Europa, dorin­ţa este ca acestea să devină un amestec de popu­laţii, cu o cultură şi religie hi­bridă, unde va avea loc puţină creştină­tate, un pic de hinduism şi unde va domina islamul. Atunci vom observa că toate acestea slujesc ţelului condu­cerii lumii dintr-un singur centru, unde E.F.M poate să-şi consolideze hege­mo­­nia, unde poate să se in­te­greze în acea perioadă milenară, care pentru cei care au mai citit Biblia înseam­nă eternitate.
Acea putere mondială, care a pornit cel de-al Treilea Război Mondial, care se desfăşoară în prezent şi despre care ştim aşa de puţin se datorează faptului că în mâna acestora se găseşte media infor­ma­ţiei publice. În tot ce se ser­veş­te oamenilor se spune că sunt lucruri mai importante decât islami­zarea, care ar fi un feno­men subsecvent, neimportant şi se sus­ţine că pe lângă islamizare se întâmplă lucruri mai importante (bătăi, înjurături – în dreptul cărora se pune bip, sex, viaţa in­timă a unor VIP-uri siliconate, furturi etc.).
Î.: Care este cauza pentru care confruntarea directă este amânată?
R.: Întrucât E.F.M. mai beneficiază de un mecanism financiar în care statele naţio­nale actuale, corporaţiile multina­ţionale şi indivizi plătesc anual impo­zite, taxe şi camătă după 152 trilioane de dolari (cifra a fost pusă la dispoziţie de Fondul Monetar Internaţional în acest an).
Î.: Cine este această elită financiară?
R.: Dacă vrem să o definim mai exact: este vorba de o comunitate a cărui sâmbure este formata de câteva dinastii bancare. Aceste dinastii bancare au nume şi se cunosc. Se afirmă că este vorba de aproape 9000 de persoane (să nu ne imaginăm că printre ele ar fi vreun român).

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.