• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Aprilie , 2022

DGASPC Maramureș a oferit servicii de asistență socială și suport pentru 172 de copii și însoțitori din Ucraina

Un grup format din 172 de copii din Ucraina și însoțitorii lor a ajuns în siguranță la Aeroportul Internațional Maramureș.

Grupul a fost preluat, în noaptea de 9 spre 10 aprilie 2022, de specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș de la punctul de trecere a frontierei de la Dyakovo – Halmeu.
Cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș și al Centrului Jude­țean de Coordonare și Conducere a Intervenției, copiii ucrai­neni și însoțitorii acestora au fost transportați de la Vama Halmeu și au fost cazați temporar în mai multe locații identificate de autorități în municipiul Baia Mare și Nistru.
Pe parcursul șederii în județul Maramureș, grupul din Ucraina a primit, pe lângă cazare, masă și asistență socială, astfel încât să beneficieze de tot suportul de care are nevoie.
În cursul zilei de 11 aprilie, copiii ucraineni și însoțitorii lor și-au continuat călătoria spre Turcia cu o aeronavă care a decolat de pe Aeroportul Interna­țional Ma­ra­­mureș.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.