• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Noiembrie , 2013

Deszăpezire, trei în unul

Societatea Rosal, cea care se ocupă şi de deszăpezirea Băii Mari, de mulţi ani, a reuşit rara performanţă de a prezenta utilajele care vor fi folosite în această iarnă, în trei runde. Probabil, din obişnuinţa anilor trecuţi, la prima întâlnire cu primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, au fost prezentate doar o parte din utilaje. Atunci au fost prezenţi directorii Rosal. Primarul băimărean a refuzat să facă recepţia până nu vor fi toate utilajele prevăzute în contract. O poveste de iarnă…

 
 
 

A urmat a doua recepţie, cu aceleaşi maşini lipsă, dar şi fără directori. Recepţia a fost amânată din nou. La două săptămâni, firma bucureşteană a adus, în sfârşit, maşinile care lipseau.

Primarul Cătălin Cherecheş a fost prezent, dar nici de această dată directorii firmei nu au venit. Recepţia a fost realizată într-o situaţie fără glorie pentru firma ce se va ocupa cu deszăpezirea. Nu ştim dacă vor fi „geruri arctice”, după modelul lui Liviu Dragnea, dar sezonul rece aduce şi zăpadă ce trebuie curăţată. Firma bucureşteană a demonstrat că una scrie în contract, alta a fost la faţa locului, respectiv sunt dubii cu privire la modul în care vor decurge lucrările. Cătălin Cherecheş a spus că nu este absurd, că nu cere ca atunci când ninge să fie curate străzile, instantaneu. Dar are pretenţia că Rosal să intervină în timp util, cu toate maşinile propuse în contract şi să facă treabă bună. Primarul băimărean cere ca pe lângă zonele centrale să se intre şi în cartiere.

 
 

„La a treia încercare, societatea Rosal, care prestează serviciile de deszăpezire în oraş, a reuşit să aducă ceea ce aveam stipulat în contract. Bineînţeles, un contract în principiu nefericit pentru municipiul Baia Mare şi tocmai din acest motiv n-am dorit prelungirea sa acum două luni de zile, când ne-au solicitat acest lucru în Consiliul Local. Vom intra în procedură de licitaţie pentru perioada de după acest contract, care are valabilitate până anul viitor, şi vom impune condiţii mult mai drastice pentru a oferi cetăţenilor municipiului Baia Mare confort şi siguranţă”.

Cătălin Cherecheş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.