• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 05 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Aprilie , 2019

Destinațiile Țara Chioarului și Sighetu Marmației sunt prezentate în cadrul Rețelei EDEN

Reprezentanții Destinațiilor Europene de Excelență (EDEN) din toată Europa se întâlnesc în Piatra Neamț, în intervalul 10 - 13 aprilie, pentru a discuta aspecte referitoare la Rețeaua EDEN, la Asociația Rețelei EDEN, la schimburi de experiență și bune practici, dar și posibile colaborări pentru dezvoltarea profesională.

Piatra Neamț, principalul oraș din Ținutul Neamțului a fost desemnat ca destinație EDEN încă din anul 2008. De asemenea, vor fi anunțați câști­gătorii Premiului Asociației Rețelei EDEN pentru Inovare. Conferința este organizată de Comi­sia Euro­peană, Ministerul Turismului din Ro­mânia și Consiliul Ju­dețean Neamț.
Maramureşul este reprezentat la această întâlnire de consilierul Dan Carpov, şeful Biroului de Informare Turistică din cadrul Serviciului Relații Publice al Consiliului Jude­țean, care va aborda teme privind dez­­voltarea destinațiilor „Țara Chioa­rului şi Sighetu Marmației”, ambele destinații EDEN încă din anul 2017. Pe lângă materialele spe­cifice promo­vării județului Mara­mureş, Biroul de Informare Turistică a realizat un montaj video al destinațiilor din Mara­mureș, care va fi prezentat în cadrul evenimentului. La discuții participă experți europeni în turism şi reprezentați ai destinațiilor EDEN din România şi Europa, dar şi secretarul de stat în Ministerul Turismului, Cristina Tărteață.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.