• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 6 August , 2015

Destinaţia terenului de la Lăpuşel, luată în discuţii la Consiliul Judeţean Maramureş

Recent, la sediul Consiliului Judeţean Maramureş, preşedintele Consiliului Judeţean, Zamfir Ciceu, s-a întâlnit cu reprezentanţi ai asociaţiilor de producători din judeţul Maramureş. Întâlnirea a vizat consultarea publică a potenţialilor parteneri în constituirea unei viitoare

societăţi agricole prin intermediul căreia se doreşte apărarea intereselor comune ale producătorilor, dar şi valorificarea potenţialului agricol al judeţului.

 
 

„Pentru că în judeţul Maramureş este nevoie de o asemenea investiţie, ne-am gândit să lansăm o astfel de provocare. Interesul Consiliului Judeţean este acela de a da terenului din zona Lăpuşel, aflat în proprietatea judeţului Maramureş, o destinaţie utilă, pe segment agricol. Iniţiativa ar urma să cuprindă mai multe obiective care se vor stabili de către viitorii membri asociaţi”, precizează Zamfir Ciceu, preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş.

În urma discuţiilor, s-a punctat importanţa asocierii în perspectiva noilor programe de finanţare 2014 - 2020, orientate spre calitate şi valorificarea potenţialului agricol al judeţului.

 

„Această discuţie este un prim pas, urmând să trecem la punerea în practică a acestei iniţiativă”, concluzionează preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.