• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 August , 2021

Deschiderea oficială a celei de-a XV-a ediții a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR)

Evenimentul studențesc, desfă­șurat de Ziua Interna­țională a Voluntariatului la Teatrul de Vară din cadrul Muzeului Jude­țean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, reunește peste 300 de studenți din întreaga țară care, timp de 10 zile, vor aborda interesele, pro­blemele și nevoile cu care stu­denții din România se confruntă și vor identifica soluții pentru dezvoltarea sistemului de învă­țământ superior.
Totodată, liderii studenților vor stabili strategia și viziunea federației studențești pentru anul universitar 2021-2022.
„În numele executivului Consi­liului Județean Maramureș, dar și în nume personal, vă felicit pentru decizia de a investi cea mai prețioasă resursă de care dispuneți, și anume timpul, în activitatea de reprezentare a intereselor studenților din România. Sunteți un adevărat exem­plu, nu doar pentru gene­rația pe care o reprezentați, ci și pentru noi toți! Vă dorim mult succes în inițiativele de dezvoltare a politicilor educațio­nale și de tineret și vă asigurăm că instituția Consiliului Jude­țean Maramureș vă va rămâne, în continuare, un partener loial în orice activitate întreprinsă”, a fost mesajul președintelui CJ Maramureș, Ionel Bogdan, transmis de Aurica Todoran.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.