• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 28 Martie , 2022

Deputatul Călin Bota: „E important să folosim toate resursele județului pentru a asigura dezvoltarea economică a Maramureșului”

Recent, a fost aprobat în Consiliul Județean Ma­ra­mureș memorandumul de cooperare cu OMV Petrom și comuna Mireșu Mare pentru producerea de energie din surse regenerabile în județul Maramureș.

În acest context, deputatul PNL Călin Bota a arătat că: „Săptămâna trecută, am participat, alături de președintele CJ, Ionel Bogdan,
senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș și deputatul Florin-Alexandru Alexe, la discuții cu repre­zentanții OMV Petrom, care au venit în Maramureș cu intenția de a investi în producția de energie regenerabilă. Principalele direcții de colaborare vizează producerea de energie geotermală și investiții în panouri fotovoltaice. Conform studiilor oficiale, în zona Mireșu Mare există un potențial crescut pentru investiții în domeniul energiei geotermale, iar în ceea ce privește construirea de parcuri fotovoltaice, avem 400 de hectare de teren, pe care în prezent se află halde de steril, iazuri de decantare miniere, care au nevoie de ecologizare și pe care, ulterior, se pot construi aceste parcuri fotovoltaice care vor asigura energie regenerabilă în Maramureș.
E important să folosim toate resursele județului pentru a asigura dezvol­tarea economică a Mara­mu­reșului și pentru a le oferi condiții de viață mai bune maramu­re­șenilor”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.