• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Octombrie , 2015

Demersuri pentru urgentarea lucrărilor în cartierul Iapa

Primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, a făcut o vizită în cartierul Iapa cu scopul de a urgenta lucrările care se desfăşoară în zonă. Edilul local este nemulţumit de modul în care evoluează lucrările la aducţiunea de apă, fapt pentru care a mers să stea de vorbă cu responsabilii acestor lucrări, dar şi cu cei care locuiesc în zonă.

 

 

Lucrările de pe străzile Iapa şi Valea Hotarului sunt incluse în două proiecte. Unul dintre ele este cel privind introducerea reţelei de apă, iar celălalt cuprinde lucrările de introducere a canalizării şi de asfaltare a drumului.

 

În ceea ce priveşte lucrările de aducţiune a apei, edilul local spune că este nemulţumit de cum evoluează, aşa încât doreşte să le urgenteze. În cadrul vizitei de ieri, primarul Ovidiu Nemeş, împreună cu reprezentanţi ai Serviciului Public de Gospodărire Urbana, a stat de vorbă cu reprezentanţii firmei de construcţii spre a vedea care sunt soluţiile pentru ca proiectul să fie finalizat până la finele acestui an.

 

„Ca şi realizare a lucrărilor suntem în grafic. Ne grăbim din cauză că vin cei cu contractul pe asfaltare şi ne cam aleargă. În principiu, conducta de apă este legată cam în proporţie de 70%. Problema e în ceea ce priveşte branşamentele care trebuie făcute. Acestea trebuie să traverseze drumul, fapt pentru care circulaţia este închisă, este îngreunată, şi de acolo apar toate problemele”, a declarat Elisabeta Manolache, responsabil al lucrărilor la aducţiunea de apă.

 

Proiectul este unul foarte important şi se ridică la o valoare de peste 1.200.000 de euro. Contractul de finanţare a fost semnat în data de 30 ianuarie 2014, de către reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş.

Lucrările au demarat în aprilie şi au ca termen de finalizare sfârşitul acestui an.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.