• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Mai , 2014

DECLARAŢIE POLITICĂ

„Prin scrisoarea transmisă Partidului Naţional Liberal, Călin Popescu Tăriceanu nu face decât să demonstreze, încă o dată, că este o marionetă a grupului condus de Victor-Viorel Ponta. Călin Popescu Tăriceanu a activat în Partidul Naţional Liberal 25 de ani dar a trădat formaţiunea politică prin nerespectarea unei decizii luate de partid şi a ales să urce în barca social-democraţilor. PNL nu va lua niciodată decizii „vremelnice”, aşa cum face domnul Tăriceanu. 

 

Acum, în campanie electorală, Călin Popescu Tăriceanu, manipulat de PSD, scrie o scrisoare patetică prin care cere un congres extraordinar al partidului. Noi, liberalii, îi reamintim domnului Tăriceanu, cel care dovedeşte că este orbit şi avid de putere, că un congres al partidului poate fi cerut exclusiv de membrii PNL, iar domnia sa a renunţat de bună voie la calitatea de membru al unui partid pe care l-a şi condus o perioadă.

Prin acest apel public, Călin Popescu Tăriceanu ne demonstrează tuturor că face o nouă plată în contul datoriei pe care o are faţă de PSD, pentru funcţia pe care i-a oferit-o şi anume, aceea de preşedinte al Senatului. Călin Popescu Tăriceanu uită că cel care trădează poate fi, la rândul său, trădat”, declară preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş.

 
 
07.05.2014

Biroul de presă PNL Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.