• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 14 Decembrie , 2016

Decizie favorabilă în cazul familiei Nan

După arestarea fără motiv a lui Dumitru Nan, a urmat sentinţa în procesul penal intentat familiei de către statul norvegian. În 2 decembrie, justiţia norvegiană a dat din nou câştig de cauză familiei Nan. Sentinţa este atacabilă cu recurs.

 

 Coşmarul familiei Nan, originară din Maramureş se apropie de final. După lupta de peste un an pentru recâştigarea în instanţă a celor doi copii luaţi abuziv de Protecţia Copilului (Barnevernet), „războiul” a intrat în faza penală.

Recent, Dumitru Nan a fost arestat fără niciun motiv de către autorităţile norvegiene şi apoi eliberat. În 2 decembrie 2016, a avut loc pronunţarea sentinţei în urma procesului penal din 10 şi 11 noiembrie 2016, intentat lui Dumitru şi soţiei acestuia, Mihaela Nan, de către statul norvegian. Cele mai grave acuzaţii aduse părinţilor români au fost respinse de instanţa norvegiană. Astfel, tribunalul din Tromsø a respins drept neîntemeiate acuzele aduse de către poliţia norvegiană lui Dumitru şi Mihaelei Nan, de abuz şi violenţe administrate copiilor. Este important de precizat că Protecţia Copilului (Barnevernet) a decis să închidă cazul şi să renunţe la urmărirea familiei Nan. Dar, în termen de două săptămâni, poliţia norvegiană poate face recurs la sentinţă.

Vom reveni.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.