• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 30 Iunie , 2017

Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe: „UACE îmbină foarte bine valorile şi mentalitatea americană cu cea românească

Reporter: Sunteţi de 6 ani parte a echipei UAC Europe. Care sunt valorile acestei companii şi care este reţeta succesului ei fulminant şi constant?
Daniel Vărzaru: Cred că UAC Europe îmbină foarte bine valorile şi mentalitatea americane cu cele romneşti. Fiind o companie cu capital american, UAC Europe a preluat pragmatismul, viziunea și responsabilitatea tipic americană, îmbinându-le în mod ar­monios cu valorile tradiţionale lo­cale: respectul pentru cei din jur, credinţa şi încrederea, solidaritate, omenia, valori atât de preţuite de co­munitatea locală din Dumbrăviţa sunt şi valori care stau la baza relaţiilor interumane din cadrul companiei nostre şi a relaţiilor pe care UAC Europe le are cu partenerii, furnizorii, clienţii şi cola­boratorii săi. Nu degeaba sloganul nostru este „We do what we say”, respectarea cuvântului dat, responsabilitatea faţă de angajaţi, comunitate, mediu şi seriozitatea sunt pentru noi angajamente ferme, pe care le res­pectăm cu sfinţenie.
Încercăm să fim mereu mai buni în tot ceea ce facem, încercăm mereu să învăţăm, să ne perfecţionăm şi, în acelaşi timp, să fim Oameni, în sensul profund pe care îl folosesc bătrânii noştri: să ajutăm, să ne implicăm, să lăsăm în urmă lucruri frumoase pentru un viitor mai bun. Secretul succesului tocmai acesta este: faptul că întreaga echipă a UAC Europe, formată din circa 1200 de persoane şi-a asumat aceste obiective, aceste valori şi angajamente şi cu toţii muncim pentru res­pectarea lor, cu toţii ne dorim să fim nu doar o companie de succes ci mai ales una de valoare, de prestigiu. Meritul tuturor acestor reuşite constante este a întregii echipe, a fiecărui angajat care înţelege să-şi facă treaba cât mai bine, să se dezvolte, să fie inovativ, implicat şi solidar cu ceilalţi colegi, cu compania, cu comunitatea. 

Reporter: Ce semnificaţia are ziua de 4 iulie pentru dumneavoastră?
Daniel Vărzaru: Înseamnă celebrarea libertăţilor şi drepturilor fundamentale ale omului şi principiilor democratice în care cred cu tărie. În acelaşi timp, ca o coincidenţă fericită, Ziua SUA are loc în preajma Zilelor comunei Dumbră­viţa, organizate în acest an în 2 iulie, o sărbătoare a tradiţiilor, valorilor şi identităţii locale, elemente care repre­zintă „rădăcinile” noastre ca neam. Cred că cele două sărbători simboli­zează trecutul şi viitorul, elementele care trebuie să stea la baza dezvoltării viitoare. De aceea, an de an, sărbătorim Ziua SUA româneşte, la frumoasa sărbătoare a comunei Dumbrăviţa.

Reporter: Cum vedeţi UAC Europe în viitor?
Daniel Vărzaru: În viitor, UAC Europe va deveni o investiţie stra­tegică, cea mai mare din regiune şi din ţară, dato­rită fabricii din Dum­brăviţa şi noului proiect pe care îl vom dezvolta în zona Aeroportului Interna­ţional Baia Mare. Vom pune Mara­mureşul şi România pe harta mondială a liderilor unei industrii elitiste: industria aeronautică. Aşa cum am mai spus, noua investiţie de la Tăuţii Măgherăuş se va derula în trei etape, se va cifra în total la peste 250 de milioane de Euro şi va crea peste 2000 de noi locuri de muncă. Prima etapă a acestei investiţii va fi demarată anul acesta, o organizaţie de proiec­tare componente şi structuri aeronave. În plus, vom crea un centru modern de training care va deservi atât fabrica actuală din Dumbrăviţa cât şi noua investiţie. De asemenea, prima fază a investiţiei va include şi o hală de producţie pe partea de prelucrare titaniu aluminiu. Va fi una dintre cele mai moderne investiţii din România şi din sud estul Europei.

Reporter: Ce proiecte de implicare în comunitate pregăteşte UAC Europe?
Daniel Vărzaru: Vom continua programele multianuale începute: cons­trucţia de spaţii de joacă, sprijinirea şcolii, a primăriei şi bisericilor în toate proiectele importante. Avem un calendar foarte bogat de activităţi pe care le derulăm. În perioada următoare vor fi organizate tradiţionalele tabere de vară gratuite atât pentru copiii anga­ja­ţilor, cât şi pentru cei din comună, apoi o nouă ediţie a proiectului „Dum­brăviţa Verde”. De asemenea, din toamna acestui an şcoala Dumbrăviţa va avea două clase de şcoală profe­sională realizate în parteneriat cu compania noastră şi noi vom sprijini acest proiect cu tot ceea ce putem.

Reporter: Un mesaj de 4 iulie şi de Zilele comunei Dumbrăviţa?
Daniel Vărzaru: Cred că ambele evenimente sunt nişte sărbători ale valorilor şi demonstrează că, fără un set asumat de principii, fără respectul pentru trecut, pentru ceilalţi, nicio dezvoltare şi evoluţie nu este posibilă. Deci, să ne respectăm trecutul, să ne trăim frumos şi implicat prezentul, pentru a asigura un viitor mai bun copiilor noştri.

 


„Ca o coincidenţă fericită, Ziua SUA are loc în preajma Zilelor comunei Dumbră­viţa, organizate în acest an în 2 iulie, o sărbătoare a tradi­ţiilor, valorilor şi identităţii locale, elemente care repre­zintă „rădăcinile” noastre ca neam. Cred că cele două sărbători simboli­zează trecutul şi viitorul, elementele care trebuie să stea la baza dezvoltării viitoare. De aceea, an de an, sărbătorim Ziua SUA româneşte, la frumoasa sărbătoare a comunei Dumbrăviţa”.

Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.