• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Martie , 2019

Daniel Buda, europarlamentar PNL: „Drepturile românilor trebuie să fie respectate oriunde în UE și în lume”

Daniel Buda este unul dintre cei mai activi europarlamentari liberali, fiind membru în trei comisii importante ale Parlamentului European: Co­misia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (AGRI), Comisia pentru Dezvoltare Regională (REGI) și Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI). În timpul mandatului, Daniel Buda a depus 1982 amendamente și a gestionat un număr de 35 rapoarte. Activitatea sa intensă la nivelul PE a fost un argument important pentru prezența sa pe un loc eligibil pe lisa candidaților PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.
„Simplificarea procedurilor pentru absorbția fondurilor europene a fost principalul meu obiectiv în Comisia pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, unde am vizat fondurile alocate prin Politica Agricolă Comună. Alături de colegii mei din Grupul PPE am reușit ca în noul exercițiu financiar să obținem o creștere a subvențiilor, respectiv a cuantumului plăților directe la hectar pentru fermierii români. Această creștere a subvențiilor îi va ajuta să devină competitivi pe piața europeană și să obțină performanțe în agricultură.” a declarat europarlamentarul Daniel Buda.

În ceea ce privește activitatea din Comisia de Dezvoltare Regională, Daniel Buda a fost preocupat de simplificarea procedurilor de ab­sorb­ție a fondurilor europene și de acordarea vocației de a absorbi fonduri direct de la Bruxelles pentru autoritățile publice locale și județene.

La nivelul Comisiei de Afaceri Juridice, drepturile și libertățile româ­nilor din Diaspora au constituit elementul central al activității europarlamentarului PNL. Prin eforturi comune, la care s-a alăturat și Daniel Buda, s-au creat mecanisme eficiente prin care cetățenii afectați în drepturile lor salariale să poată accesa prin proceduri rapide și simplificate recuperarea plăților salariale.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.