• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Iulie , 2016

Dan Dunca este noul manager al Spitalului Sighet

Fostul director de bancă, Dan Dunca, a fost numit la conducerea spitalului la începutul acestei luni, printr-un act administrativ semnat de primarul municipiului Horia Scubli. Daniel Dunca a absolvit facultatea de Economie şi Drept şi masterul în Administraţie la Cluj Napoca, iar în ultimii ani a lucrat ca şi director de bancă în Sighetu Marmaţiei. De-a lungul anilor a ocupat diferite funcţii, ca şi consilier local PSD în mandatul 2012-2016, contabil, director la o fabrică de cherestea şi director economic, iar în prezent este membru al Partidului Social Democrat. Acesta a fost numit manager interimar până la organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager.

Conform normelor în vigoare  Consiliul de Administraţie alcătuit din 2 reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, 2 ai Consiliului Local Sighet şi un reprezentant al primarului trebuie să organizeze concurs pentru ocuparea postului de director al unei unităţi spitaliceşti.

 

Fostul manager Alexandru Oros şi-a dat demisia din funcţie la expirarea mandatului şi totodată a ajuns consilier local PNL în Consiliul Local Sighet.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.