• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 04 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 18 Iunie , 2019

Cursul festiv al absolvenților Facultății de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare

Studenții promoției 2019 a Facultății de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, au avut vineri, 7 iunie, cu începere de la ora 12.00, cursul de absolvire a facultății. Baloane, se­renade, robe și togi colorate, așa s-a desfășurat emoţionantul moment al absolviri. Alături de conducerea Centrului Universitar Nord din Baia Mare - decanul și prodecanul Fa­cultății de Litere, Mircea Fărcaș și Delia Suiogan - și decanul Facultății de Științe, Petrică Pop Sitar s-a aflat și vicepreședintele Consiliului Jude­țean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș, evenimentul fiind organizat la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Reprezentantul administrației jude­țene, vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș a felicitat toți absolvenții Facultății de Litere și le-a dorit mult succes în examenele finale, subliniind faptul că Maramureșul și țara întreagă au nevoie de oameni bine pregătiți în toate domeniile de acti­vitate. Filosofi, profesori de limba română sau limbă străină, jurnaliști, etnografi, fiecare își va găsi locul pe piața muncii, fie în administrația publică, fie în mass media, în insti­tuțiile deconcentrate sau în cor­porații.
Vicepreședintele Consiliului Jude­țean, Ioan Doru Dăncuș a amintit
despre numeroasele parteneriate pe care instituția județeană le-a în­cheiat, de-a lungul timpului, cu Centrul Universitar Nord din Baia Mare, parteneriate care vor continua și în viitor. Totodată, reprezentantul exe­cutivului administrației județene a felicitat profesorii care i-au pregătit pe acești merituoși studenți ajunși azi la festivitatea de absolvire, dorindu-le mult succes în toate pro­vocările care vor urma.

Pe rând, la cuvânt s-au înscris în­drumătorii de la specializările finali­zate cu brio de proaspeții absolvenți, dar și profesorii care le-au predat în acești trei ani și care le-au dorit multe succese în viață, alături de cariere de excepție.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.