• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 17 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Mai , 2018

Cupa Nordului și Memorialul „Vasile Sălincean”. Judo spectaculos, judo de calitate la CSM Baia Mare

Cu toate acestea, clubul merge înainte, iar în această pe­rioadă vor avea loc două competiții importante, în Baia Mare. Sunt competiții interna­ționale, de importanță regională, ceea ce arată interesul antrenorilor și al sportivilor de a aduce faimă și glorie pentru CSM Baia Mare.

Va avea loc a 15-a ediție a Cupei Nor­dului, o competiție consacrată trecută și în calendarul Federației române de judo. De asemenea, va avea loc a doua ediție a Memorialului „Vasile Sălin­cean”. Competiţiile vor avea loc în data de 26 mai la Sala Sporturilor din Baia Mare și intrarea este liberă.
Vor participa aproximativ 500 de sportivi din țară și din străinătate.
Numărul cluburilor care participă la întreceri este de 50, iar de la CSM Baia Mare sunt peste 60 de sportivi care se vor „bate” pentru cupe și medalii.
Concursurile sunt organizate de CSM Baia Mare în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Mara­mureș, sub egida Federației de Judo. Sponsorii întrecerilor sunt: Aqua Carpatica, Playzone, Florăria „Laura”, Restaurant „For Sport”.

Am discutat cu antrenorul secund al secției de judo, Pop Denis, despre concursuri, despre competiție.

„Organizăm aceste două competiții, în același timp. Vor fi circa 500 de sportivi de la 50 de cluburi. Vor concura sportivi până la 9, 11, 13 ani. Sunt concursuri de pregătire pentru finala Campionatului național de copii până la 13 ani. Vor fi și 10 cluburi din străinătate. Clubul nostru reușește să obțină rezultate foarte bune la competițiile naționale la care participă. Anul trecut, CSM Baia Mare a fost pe locul întâi pe țară la categoriile de vârstă sub 13 ani.
Secția de judo are 90 de sportivi, la toate vârstele. Este o secție de valoare a CSM, o secție spre care se îndreaptă în fiecare an copii de la școlile din municipiu. Și noi mergem în întâmpi­na­rea copiilor, în școli, unde le prezen­tăm condițiile pe care le avem, ce este judo, calitățile pe care trebuie să le aibă”, a spus antrenorul secund, Pop Denis.
 

CSM Baia Mare este un club de tradiție a municipiului de pe Săsar.
A fost înființat în 1957 sub denumirea Clubul Sportiv Muncitoresc, denumire care a fost până în 1990. De atunci, CSM Baia Mare este Clubul Sportiv Municipal. Culorile clubului sunt roșu-albastru.
Are următoarele secții: Atletism, Box, Culturism, Judo, Nataţie, Tir, Radioa­matorism, Rugby, Volei, Handbal, iar sponsorii sunt Consiliul Local Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș.
Secția de Judo are ca antrenori pe Alin Popdan, Vasile Pop, Bogdan Pop și Pop Denis. 
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.