• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 18 Iunie , 2019

Culoare, bucurie și zâmbete: Desene pe asfalt, ediția 2019

În fiecare an, UAC Europe și Școala Profesională Dumbrăvița organizează pentru copiii din clasele primare un eveniment deosebit, care le aduce multă bucurie: desene pe asfalt.

 

An de an, în preajma Zilei internaționale a copilului, curtea „fabricii de avioa­ne” devine un imens şevalet, pe care elevii din clasele primare din toate structurile Școlii Profesionale Dumbrăvița își testează creativitatea și talentul.
În acest an, copiii din comuna Dumbrăviţa au sărbătorit în avans. Astfel că vineri, 31 mai, cei aproape 120 de elevi însoțiți de prof. înv. primar Dănilă Mihaela, Cadar Claudia, Horț Cosmina, Adela Cerneștean, Andreica Ileana, Bârda Maria, Sălăjan Daniela, Filipan Aurelia, Mureșan Daniela, Pampa Mirela au ajuns în jurul orei 10 la sediul UAC Europe din comuna Dumbrăvița. După ce și-au „împărțit” curtea și au primit cretă colorată și albă, elevii au început să deseneze peisaje, oameni, avioane. Mulți dintre ei au ales ca și subiect tocmai fabrica UAC Europe, fiind fascinați de „avionul de la intrare” și de LEGO-ul gigant expus în holul recepției. Oricum, toate desenele au fost extrem de reușite, adevărate opere de artă, care au fost admirate la sfârșit de primarul Felician Ciceu, Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe și Corina Mulea, Director HR. Tocmai de aceea, toți copiii au primit la sfârșit dulciuri și felicitări, iar evenimentul s-a încheiat într-un ton extrem de vesel, cu cântecele și promisiunea că, anul viitor elevii vor veni din nou ca să dea puțină culoare și veselie incintei fabricii.
 

„«Desenele pe asfalt» reprezintă unul dintre cele mai longevive proiecte de implicare în comunitate, pe care UAC Europe le desfășoară și, cu siguranță, va fi organizat an de an, deoarece bucuria este atât a copiilor, cât și a noastră, a echipei UAC Europe, care, prin vizita lor ne amintim de copilărie și de faptul că fericirea vine din lucrurile mici.”
Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe

„În fiecare an, vizita copiilor din comună la fabrică este un moment deosebit, pe care îl așteptăm cu mult drag. Desenele lor sunt foarte frumoase, iar veselia lor ne aduce și nouă zâmbetul pe buze. Le mulțumim că ne-au înfrumusețat și în acest an curtea și abia așteptăm să-i primim și anul viitor.”
Corina Mulea, Director HR UACE
 
„Felicit toți elevii și cadrele didactice și, mai ales, felicit reprezentanții UAC Europe care an de an organizează acest proiect frumos și inedit, pentru a fi cât mai aproape de copiii din comunitatea noastră, care reprezintă viitorul nostru, al tuturor.”
Felician Ciceu, primarul comunei Dumbrăvița

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.