• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Septembrie , 2014

CSM Ştiinţa, din nou campioană. Cei mai buni!

Seară de vis pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti pentru CSM Ştiinţa Baia Mare şi pentru băimăreni şi maramureşeni, deopotrivă. Echipa de rugby a câştigat al cincilea titlu de campioană, după un parcurs aproape fără greşeală. Finala din Bucureşti s-a disputat în compania echipei Farul Constanţa, poate revelaţia acestei ediţii a Superligii de rugby.

 
 

Până a juca din nou finala, CSM Ştiinţa a parcurs o ediţie de campionat mult mai echilibrată decât în anii anteriori, datorită faptului că mai multe echipe s-au întărit în cursul acestui an, au făcut achiziţii de jucători din străinătate, majoritatea reuşite, ceea ce a ridicat valoarea campionatului, iar meciurile între favorite au avut sare şi piper, au fost antrenante şi de urmărit cu sufletul la gură. În ultimele două ediţii de campionat, CSM Ştiinţa a jucat finale în compania echipei din Timişoara şi a trebui să se mulţumească cu titlul de vicecampion.

Au fost doi ani de graţie ai timişorenilor. Dar, cu perseverenţă, cu dârzenie, elevii lui Eugen Apjok şi Vasile Lucaci au luptat până la capăt şi au reuşit al patrulea titlu în ultimii ani. De fapt, Ştiinţa Baia Mare a înregistrat un record, din acest punct de vedere.

Este singura echipă sportivă din România care în ultimii şase ani a jucat finala campionatului naţional, iar în patru finale a câştigat titlul. Başca, Cupele României! Poate fi numită cea mai galonată echipă din ţară, a ultimilor… mulţi ani.

 

Şi din acest motiv, CSM Ştiinţa Baia Mare, după câştigarea titlului, a fost primită la Palatul Victoria de către Victor Ponta, un admirator al sportului cu balonul oval.

 

Pentru sportul maramureşean, victoria rugbiştilor este foarte importantă, băieţii merită toate laudele din lume, iar gândurile noastre cele mai bune se îndreaptă spre meciul din Cupa României în care va juca împotriva RC Timişoara, adevărata şi aşteptata revanşă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.