• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 03 Decembrie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 19 Iunie , 2023

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: „Sunt onorat să fac parte din structura de conducere a UNBR..”

 Congresul Avocaților, desfășurat în 9 iunie 2023, și-a desemnat conducerea pentru un nou mandat de patru ani.  În fruntea avocaților a fost reales avocatul Traian Cornel Briciu, în calitate de Președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR), din echipa de conducere mai făcând parte, ca vicepreședinți, avocații Ion Dragne și Daniel Fenechiu din Baroul București, Mihai Baco – decanul Baroului Alba, Sergiu Stănilă – decanul Baroului Timiș și Liviu Mihai – decanul Baroului Suceava.

 

În cadrul lucrărilor, au fost mai fost aleși alți 9 avocați, ca membri ai Comisiei Permanente a UNBR pentru mandatul 2023-2027, specialiști respectați în domeniu care, împreună cu președintele și cei cinci vicepreședinți, vor asigura conducerea colectivă a entității asociative a avocaților din România. Tot Congresul a avut sarcina de a alege și Consiliul UNBR pentru mandatul 2023- 2027, organism colectiv format din 110 membri. Din partea județului Maramureș, au fost aleși avocații Florin Andreicuț - decanul Baroului Maramureș și Cristian Niculescu-Țâgârlaș – președintele Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunități şi validări și membru al Comisiei pentru constituționalitate din Senatul României.

„Mulțumesc tuturor colegilor avocați care m-au susținut și votat pentru funcția de consilier în cadrul Uniunii Barourilor din România, colegilor din Baroul Maramureș și președintei Casei de asigurări a avocaților. Îi asigur pe toți că voi continua misiunea asumată de a crea legături mai puternice între Parlament și Uniunea Barourilor din România, asigurând astfel condiții prielnice pentru o mai bună legiferare, UNBR putând, prin corpul de profesioniști pe care îl are la dispoziție, să asigure expertiza necesară pentru îmbunătățirea legislației, ce vizează activitatea justiției” a concluzionat avocatul  Cristian Niculescu-Țâgârlaș, membru al Consiliului UNBR și președinte al Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunități şi validări a Senatului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.