• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Decembrie , 2019

CRĂCIUNUL PENTRU TOȚI – Târg caritabil pentru copiii suferinzi de autism, organizat de Asociația GAL Baia Mare

Aproximativ 300 de persoane au participat, în data de 18 decembrie, la prima ediție a târgului ,,Crăciun pentru toți”. Scopul acțiunii a fost unul caritabil – pentru a susține Asociația Autism din Baia Mare. Evenimentul a fost organizat de Asociația GAL Baia Mare, în cadrul proiectului "Sprijin pentru funcționarea GAL Baia Mare".
 
Evenimentul a fost găzduit de Școala Gimnazială Vasile Alecsandri din Baia Mare, au participat reprezentanții Asociației ASSOC Baia Mare, Asociației Young Roma Maramureș, Asociația Autism, Școala Gimnazială Simion Bărnuțiu Baia Mare și reprezentantului ZUM Craica Baia Mare, respectiv părinți și elevi ai Școlii Vasile Alecsandri.
 
Evenimentul a fost deschis cu un recital de colinde susținut de către elevii Școlii Gimnaziale Vasile Alecsandri. Apoi, în atmosfera specifică sărbătorilor, participanții au avut ocazia de a achiziționa produse handmade, cărți sau jucării. Toți banii strânși au fost donați Asociației Autism, care se ocupă de copiii care suferă de această afecțiune.
 
Trebuie spus faptul că participanții s-au bucurat de acest eveniment, socializând și împărtășind gânduri despre sărbătorile care bat la ușă. De remarcat a fost efervescența transmisă de cei mici pentru micuții beneficiari ai Asociației Autism, care a fost unică.
 
Organizatorii le mulţumesc tuturor pentru aportul adus acestui eveniment, Școlii Vasile Alecsandri din Baia Mare pentru găzduire, și tuturor pentru participare.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.