• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Septembrie , 2013

Cora ajută şcolile de la ţară: 400 de ghiozdane donate în judeţul Maramureş; 7.000 în toată ţara

Cora Baia Mare a donat 400 de ghiozdane cu rechizite copiilor de la patru şcoli rurale, celor de la Şcoala Dimitrie Cantemir din Baia Mare, celor de la asociaţia Esperando şi Fundaţia de Voluntari Somaschi, în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei «Şcolile de la ţară». Satele maramureşene în care a fost prezentă caravana Cora în prima zi de şcoală sunt Finteuşul Mic, Recea, Satulung şi Copalnic Mănăştur.

 

Prin această campanie, Cora România a donat în prima zi de şcoală 7.000 de ghiozdane cu rechizite către 43 de şcoli, în principal rurale, din jurul Bucureştiului şi a oraşelor în care Cora are magazine. Numărul de ghiozdane dăruite este dublu faţă de cel de anul trecut.

 

Loredana Veisa, Director Cora Baia Mare:

„Revenim către comunitatea băimăreană cu cea de-a doua ediţie a caravanei „Şcolile de la ţară”, prin care dorim să revedem bucuria şi zâmbetul copiilor care păşesc pentru prima dată pe porţile şcolii. De trei ani de zile ne facem simţită prezenţa în această comunitate şi suntem alături de ea cu acţiuni menite să-i ajute pe cei care au nevoie. Cora susţine prin acţiunile întreprinse atât învăţământul românesc, cât şi problemele sociale ale celor care se află în dificultate. Caravana deschide proiectul Săptămâna responsabilităţii sociale la Cora Baia Mare, proiect în cadrul căruia va avea loc înmânarea cecului constituit din donaţiile Cora şi ale clienţilor săi în cadrul campaniei «Dăruieşte dorinţe împlinite», către Fundaţia Somaschi.”

 

Suma, reprezentând contravaloarea totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca Cora în luna august, la care s-au adăugat contribuţii de la o parte din furnizorii Cora.

 

Cora România are în prezent unsprezece magazine: patru la Bucureşti, două la Constanţa şi câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin şi Bacău. Compania mai deschide anul acesta încă un magazin la Ploieşti.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.