• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 01 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Noiembrie , 2013

Copiii Grădiniţei Step by Step implicaţi în voluntariatul ,,Săptămâna fructelor şi legumelor donate”

În perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2013, s-a derulat campania socială de sprijinire a copiilor aflaţi în dificultate ,,Săptămâna fructelor şi legumelor donate’’ campanie desfăşurată în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC), implicând voluntari de toate vârstele. Copiii grădiniţei noastre, de la mic la mare, s-au implicat împreună cu părinţii şi educatoarele grupelor în această frumoasă şi inedită acţiune.

 

Scopul acestei acţiuni este acela de a sensibiliza copiii grădiniţei cu privire la situaţia dificilă în care se află copiii afectaţi din lipsă de alimente. Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solitară în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea.

Potrivit vârstei lor, copiii grădiniţei au înţeles că trebuie să-şi unească gândurile şi dorinţele în a ajuta copiii mai puţin fericiţi şi care au nevoie de ajutorul celor din jur.

Campania a implicat strângerea de fructe si legume prin voluntariat şi donarea lor celor în dificultate.

Acţiunea a fost deosebit de reuşită şi copiii peste măsură de implicaţi şi mulţumiţi pentru gestul lor faţă de alţi copii de vârsta lor. 

S-a reuşit strângerea unei cantităţi record de 270 kg. legume şi fructe variate şi de foarte bună calitate.

Beneficiarii donaţiilor noastre au fost minunaţii copii de la ,, Centrul Maternal Victor Babeş Baia Mare, Copiii de la Şcoala Gimnazială Specială Baia Mare, Copiii de la Casa de tip familial nr.1 Baia Mare…Tuturor suntem convinşi că le-am făcut o mare bucurie!.

S-au implicat un număr de 100 copii cu familiile şi educatoarele lor: Cicioc E. Libotean I., Iakab A., Ilieş I., Vascan R., Buciuman G., Fekete C., Ghiurco D., Mihut A., Zaha R., Roman F., Hetes C., Huszti M.

Suntem cu toţii, copii şi adulţi, mulţumiţi de rezultatul acţiunii şi sperăm să-l mai repetăm spre bucuria celor aflaţi în nevoie.

Mulţumim tuturor pentru implicare şi colaborare!

 

Director prof. Seling Mariana

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.