• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Decembrie , 2015

Copiii de la Clubul Sportiv Şcolar, răsplătiţi pentru rezultatele din acest an

Micii campioni din cadrul Clubului Sportiv Şcolar Sighetu Marmaţiei au fost vizitaţi de Moş Crăciun şi au fost răsplătiţi pentru premiile aduse în acest sezon în toate secţiile clubului. Cei aproximativ 120 de copii împreună cu antrenorii lor l-au aşteptat pe Moş în sala de sport a Colegiului Naţional „Dragoş Vodă”. Clubul Sportiv Şcolar Sighet activează de 39 de ani şi de-a lungul timpului a format numeroşi campioni.

 

 

Directorul Clubului Sportiv Şcolar, Emil Kosztelnik, a pregătit o surpriză şi le-a prezentat părinţilor performanţele obţinute de copii în acest an.

 

„Mă bucur enorm de mult să văd atâţia copii în seara asta aici, mă bucur să văd atâţia părinţi care îşi îndrumă copii spre baschet, către atletism, volei, box indiferent de ramura sportivă. Ne-am adunat în această seară aici, am insistat împreună cu colegii mei de la Clubul Sportiv Şcolar Sighet, să fim toţi împreună pentru a-l aştepta pe cel mai iubit personaj, şi anume Moşul”, a precizat în deschidere Emil Kosztelnik, directorul Clubului Sportiv Şcolar Sighet.

 

La fel de disciplinaţi ca la antrenamente, copiii s-au aliniat pe băncile din sala de sport şi l-au aşteptat pe Moş să vină cu cadourile.

„Moşul a venit pentru micii sportivi de la Clubul Sportiv din Sighet, CSS Sighet după cum îl ştie toată lumea. Se pare că a fost darnic, cadourile au fost pe măsura rezultatelor care le-au adus aceşti copii în acest sezon competiţional. Scopul acestei acţiuni a fost de a-i încuraja şi de a-i atrage pe copii cât mai mult spre sport”, a arătat Emil Kosztelnik.

 

După ce au trecut pe la Moş, copiii au început să ţopăie de bucurie prin sala de sport. Cadoul primit conţinea şi un tricou pentru antrenamente, inscripţionat cu numele clubului. În cadrul evenimentului au fost prezentate şi performanţele antrenorilor de la secţiile de box, volei, baschet şi atletism. Copiii de la CSS Sighet vor lua o pauză de la antrenamente până după sărbători, iar la anul secţiile de volei, atletism şi box vor participa la campionatele naţionale.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.