• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 22 Martie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Iulie , 2018

Contractul de management al directorului Muzeului de Mineralogie a fost semnat de președintele Consiliului Județean Maramureș

Marți, 17 iulie 2018, la Palatul Adminis­trativ din Baia Mare, președintele Con­siliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a semnat noul contract de management al directorului Muzeului Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, Ioan Denuț.
„Pornim în noul mandat la conducerea Muzeului de Mineralogie cu sentimentul unor lucruri bine făcute în mandatul anterior și cu dorința de a continua consolidarea și dezvoltarea proiectelor în care a fost implicată instituția noastră. Am reușit să continuăm programele clasice în care a fost implicat Muzeul de Mineralogie referitoare la dezvoltarea și valorificarea patrimoniului muzeal, dar și implicarea în proiectele noi. Instituția pe care o coordonez este actualmente custode a trei arii naturale protejate din județ, fiind impli­cată în mai multe proiecte de educație muzeală, iar unul dintre acestea este Școala de Vară Geodiversitate în Mara­mureș. Doresc să subliniez faptul că Muzeul Județean de Mineralogie este o prezență activă la manifestările științifice naționale și internaționale de profil. În ceea ce privește colaborarea pe care o avem cu instituția Consiliului Județean, adresez mulțumiri conducerii executive pentru sprijinul constant oferit în manda­tul anterior și avem convingerea că ne vom bucura în continuare de același suport”, a declarat Ioan Denuț, directorul Muzeului Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare.
Șeful administrației județene, Gabriel Zetea l-a felicitat pe Ioan Denuț pentru proiectul de management pe care l-a prezentat în fața comisiei de verificare, precizând că are convingerea că toate proiectele propuse pentru acest mandat vor fi implementate de conducerea Muzeului de Mineralogie. „Consiliul Județean Maramureș este și va rămâne un partener corect al tuturor instituțiilor aflate în subordine. Îi doresc mult succes directorului Ioan Denuț în acest nou mandat și sunt convins că toate proiectele propuse vor fi duse la bun sfârșit”, a declarat președintele Consiliului Județean Mara­mureș, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.