• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Iulie , 2017

Consiliul Județean Maramureș va susține organizarea celei de-a doua ediții a taberei internaționale de handbal

Evenimentul s-a desfășurat în Baia Mare, în perioada 3-9 iulie 2017 și a atras un număr de 85 de băieți din toată țara, cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani. Tinerii au avut parte de o săptă­mână de antrenamente, dar și diverse activități de relaxare, alături de mari personalități ale handbalului interna­țional. Nume mari ca Nikola Eklemo­vic, Kamil Syprzak și Rareș Fortuneanu au antrenat juniorii, dar au împărtășit și anumite experiențe din cariera sportivă. Acestora li s-au alăturat și jucătorii ro­mâni: Sadoveac Marius, Irimuș Adrian, Pop Răzvan, Dan Racotea, Cse­preghi Alexandru și Huta Mihai, dar și antrenorii Adi Petrea și Petru Pop.
„Dorim să arătăm copiilor un altfel de handbal, unul care se joacă la nivel înalt și pe care nu toate cluburile din Româ­nia au posibilitatea să îl arate. Am dorit să asigurăm cele mai bune condiții pentru acești copii, deoarece trebuie să vadă și ei cum fac unele echipe de nivel înalt să ajungă la performanță. Ne bucurăm că acest eveniment s-a întâmplat în Baia Mare, unde lumea a fost extrem de primitoare. Ne pregătim pentru organizarea următoarei ediții în care sperăm să primim și sprijinul Consi­liului Județean Maramureș. Ne dorim ca la anul organizarea să fie mult mai amplă, deoarece știm că întotdeauna este loc de mai bine”, a precizat Valen­tin Ghionea, jucător al Echipei Națio­nale de Handbal, inițiatorul proiectului.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, s-a arătat deschis în ceea ce privește susținerea acestor tipuri de activități sportive menite să deschidă apetitul tinerilor pentru sport.
„Succesul de care s-a bucurat prima tabără internațională de handbal ne obligă, pentru anul viitor, la susținerea publică a unei a II-a ediții. Personalități ca Valentin Ghionea și Nikola Ekle­movic, oameni care au contribuit decisiv la promovarea handbalului băimă­rean în ultimii 2 ani, sunt garanții ale succesului. O să prezint în lunile vii­toare un proiect pentru susținerea unui parteneriat privind finanțarea în anii următori a unor evenimente similare, pentru a oferi copiilor noștri șansa de a lucra cu un model adevărat, sportivi de succes internațional. Handbalul băimă­rean are nevoie de continuitate, dar și de o construcție, începând de la bază, de la copii și juniori”, a apreciat Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.