• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 02 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 Iunie , 2022

Consiliul Județean Maramureș susține comunitatea din raionul înfrățit Hîncești din Republica Moldova, prin cofinanțarea achiziției de echipamente medicale la Spitalul Raional

Recent, gratitudinea și mulțumirile cetățenilor din Hîncești au fost transmise de președintele Consiliului Raional, Iurie Levinschi, la aflarea veștii că aleșii județului Maramureș au aprobat finanțarea proiectului „Dotarea Centrului Perinatologic al Spitalului Raional Hîncești”.

„În data de 25 mai 2022, plenul Consiliului Județean Maramureș a scris o filă apreciabilă în istoria colaborării noastre – susținerea financiară a proiectului «Dotarea Centrului Perinatologic al Spitalului Raional Hîncești». Prin sprijinul financiar pe care îl oferiți pentru realizarea acestui proiect, contribuiți de fapt la implementarea unui obiectiv nobil și sacru – crearea condițiilor moderne la o unitate de profil din raionul Hîncești pentru apariția noii vieți, venirea pe lume a noii generații”, a transmis Iurie Levinschi, preșe­dintele Consiliului Raional Hîn­cești.

Județul Maramureș este înfrățit cu Raionul Hîncești din Republica Moldova din 10 septembrie 2020. Cele două consilii au desfășurat, de-a lungul timpului, mai multe activități de cooperare în beneficiul cetățenilor și, în special, cu scopul de a susține filonul patriotismului românesc.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.