• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Februarie , 2019

Consiliul Județean Maramureș participă la TTR – ediția de primăvară 2019

La această ediție, alături de reprezentanții Biroului de Informare Turistică și ai Compartimentului de Promovare a Județului din cadrul Serviciului Relații Publice al Consiliul Județean Maramureș, vor fi prezenți la eveniment și reprezentanți ai Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică din Târgul Lăpuș, Baia Sprie și Seini.
Muzeul Județean de Istorie și Ar­heo­logie Maramureș a delegat un re­pre­zentant care va prezenta, la târg, activitatea muzeului, dar și evenimentele anului 2019 ce urmează să fie desfășurate în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Mara­mureș. Tot în standul Maramu­reșului, un reprezentant al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Mara­mureș va avea pregătit un program care va permite vizualizarea unui tur virtual al bisericilor de lemn din Maramureș. De asemenea, un repre­zentant al Biroului Informare Turistică va arăta vizitatorilor cum funcționează aplicația „Visit Mara­mureș”, accesibilă atât pe platforma android, cât și iOS.
Pe parcursul târgului vor exista momente artistice asigurate de membri ai orchestrei și ai corpului de balet din cadrul Ansamblului Folcloric Național Transilvania. Nu vor lipsi, nici în acest an, degustările de produse tradiționale, asigurate de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș. Produsele promoționale folosite de Consiliul Județean pentru promovarea Maramureșului ca des­tinație turistică vor fi: „12 motive pentru a vizita Maramureșul” (în limbile română și engleză), „Mara­mu­reș – Circuitul bisericilor
UNESCO” (în limbile română și engleză), harta turistică a județului Maramureș (în limbile română și engleză), pliante ale muzeelor din subordinea Consiliului Județean Maramureș, oferte ale unităților de cazare și alimentație publică (cu titlu gratuit), materiale furnizate de CNIPT-urile din județ etc.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.