• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 25 August 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 19 Noiembrie , 2018

Consiliul Județean Maramureș participă la ediția de toamnă 2018 a Târgului de Turism al României

În intervalul 15 – 18 noiembrie, la Romexpo, în București se desfășoară ediția de toamnă 2018 a Târgului de Turism al României. La fel ca la edițiile precedente, Consiliul Județean Mara­mureș va fi reprezentat de consilieri din cadrul Biroului de Informare Turistică și Salvamont, alături de care se vor afla, și acum, reprezentanți ai Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică din Borșa, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Sighetu Marmației, Seini și Oncești, precum și reprezentanți ai unităților de cazare din Maramureș: Casa Carolina, Pensiunea Sub Cetate la Matei, Hotel Carpați, Hotel-Restaurant Romanița, Hotel Magus.
Corpul de balet și instrumentiștii An­samblulului Folcloric Național Tran­silvania vor oferi momente artistice pe scena Romexpo, aplaudate la scenă deschisă și la alte ediții ale Târgului de Turism.
La standul Consiliului Jude­țean Mara­mu­reș vor prezenta demons­trații de olărit și meșteșuguri tradițio­nale mara­mu­reșene, meșterii populari Daniel Leș și Maria Zapca. Toți cei care vor trece pragul standului organizat de CJ Mara­mureș vor avea ocazia să de­guste produse tradiționale oferite de Centrul Ju­dețean pentru Conservarea și Pro­mo­varea Culturii Tradiționale Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.