• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Martie , 2019

Consiliul Județean Maramureș, partener al orașului Borșa în organizarea „Serbărilor Zăpezii”

În cadrul ședinței Consiliului Județean Maramureș de miercuri, 27 februarie 2019, întrunire condusă de preșe­dintele Gabriel Zetea, alături de vicepreședinții Ioan Doru Dăncuș și George Moldovan, aleșii județeni au votat pentru aprobarea încheierii unui acord de coo­perare între Consiliul Jude­țean Maramureș și unitatea administrativ-teritorială Borșa, pentru realizarea în comun a evenimentului „Ser­bările Zăpezii”. Prin proiectul aprobat de plenul CJ Maramu­reș s-a decis finan­țarea acțiunii cu suma de 50.000 de lei, fonduri rămase din anul 2018 la capitolul Cultură.
„Județul Maramureș este una dintre destinațiile turistice cele mai populare din România, pentru care optează foarte mulți turiști din țară și din străinătate. Prin prisma ofertei sale extrem de bogate și autentice, care cuprinde atât obiective de patrimoniu natural cât și cultural unice în România, județul nostru reușește să atragă un număr tot mai mare de vizitatori pe tot parcursul anului, dar în special iarnă. Consiliul Jude­țean are ca scop, potrivit competențelor sale, și realizarea cadrului necesar promovării culturii tradiționale maramureșene, prin organizarea evenimen­telor culturale.
Evenimentul Serbările Zăpezii, care va cuprinde manifestări cultural-artistice și activități sportive, se va desfășura în perioada 1 – 3 martie 2019, în Borșa, localitate care a obținut, în anul 2018, statutul de stațiune turistică de interes național”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea, înainte de a propune spre aprobare plenului acest proiect.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.