• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Octombrie , 2019

Consiliul Județean Maramureș, partener al celei de-a IX-a ediții a sărbătorii orașului Ulmeni, „Toamna Someşeană”

Cea de-a IX-a ediţie a manifestării dedicate sărbătorii oraşului Ulmeni s-a desfăşurat în perioada 5 – 6 octombrie 2019, sub egida „Toamna Someşeană”. Evenimentul organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Maramureş, care a alocat suma de 70 mii lei, dar şi cu aportul Ansamblului Folcloric Naţional „Transilvania”, a atras un public numeros.

 

Pe parcursul celor două zile de sărbătoare, participanţii s-au bucurat de numeroase expoziţii, competiţii, lan­sări de carte, recitaluri şi dansuri la scenă, în cadrul mai multor manifestări cultural – artistice şi sportive prezente în program. Un moment deosebit a fost acela al concursului de frumuseţe, când una dintre cele zece concurente a fost desemnată „Mi’ss de pe Someş”.
Devenite deja tradiţie, parada costumelor populare, precum şi aniversarea seniorilor care au împlinit 50 ani de căsătorie au făcut parte din agenda sărbătorii. Nu au lipsit nici programele muzicale, pe scena amplasată în centrul localităţi urcând diverse formaţii de copii şi tineri talentaţi, dar şi artişti apreciaţi de public.
Reprezentanţii primăriei din localitate au mulţumit participanţilor pentru prezenţa numeroasă, adresând totodată cuvinte de apreciere condu­cerii Consiliului Judeţean Mara­mureş pentru implicarea în or­ga­ni­zarea manifestărilor de la Ulmeni.
Președintele Consiliului Jude­țean Ma­ramureș, Gabriel Zetea, nu a reu­șit să ajungă la deschiderea oficială a acestei sărbători, însă a transmis gândurile sale bune tuturor locuitorilor din Ulmeni și invitaților acestora, prin intermediul vicepre­ședintelui CJ Maramureș, George Moldovan.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.