• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 12 Februarie , 2016

Consilierii locali ai municipiului Sighetu Marmaţiei au votat bugetul pe 2016

Consilierii locali ai municipiului Sighetu Marmaţiei s-au întrunit recent în şedinţă

extraordinară pentru a aproba bugetul local al municipiului Sighetu Marmaţiei pe anul 2016.

 

Pe ordinea de zi a mai figurat un proiect de hotărâre privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate de la bugetul local al municipiului Sighetu Marmaţiei pentru activităţi sportive nonprofit de interes general, mai exact aprobarea ghidului în acest sens.

 

În anul 2016, municipiul Sighetu Marmaţiei dispune de un buget în sumă de aproape 130 milioane de lei, bani care vor fi redirecţionaţi spre diferite cheltuieli, investiţii şi lucrări de reparaţii. O parte din aceşti bani se îndreaptă către instituţiile aflate în subordinea Primăriei, cum ar fi instituţiile de învăţământ din municipiu, spital, Direcţia de Asistenţă Socială, Serviciul de Evidenţă a Populaţiei, Centrul Cultural, precum şi Serviciul Public de Gospodărire Urbana. Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” de pildă, va primi bani pentru lucrări de reparaţii, în aşa fel încât problemele întâmpinate până acum, cum ar fi cea a lipsei de consolidare a acoperişului sau a condiţiilor precare din grupurile sanitare, să fie rezolvate.

Totodată, în 2016, vor fi alocaţi bani şi pentru demararea proiectului de reabilitare a Cinematografului Mara, mai exact elaborarea DALI, în sumă de 160.000 de lei. 180.000 de lei vor fi alocaţi pentru lucrări cadastrale a 35 de kilometri de străzi urbane.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.