• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Noiembrie , 2020

Conectarea județului Maramureș la rețelele europene și naționale de autostrăzi - o prioritate pentru liberali

 

Pentru realizarea drumului Baia Mare – Jibou a fost deja discutat parteneriatul dintre cele două județe, respectiv Maramureș și Sălaj, iar următorul pas este depunerea cererii de finanțare pentru realizarea din fonduri europene a studiului de fezabilitate estimat la circa 4 milioane de euro, iar în faza următoare, proiectul evaluat la aproximativ 350 de milioane de euro urmează să fie finanțat din bani europeni, prin Planul Național de Relansare și Rezi­liență.

Călin Bota, candidat PNL pentru Camera Deputaților a declarat că: „Drumurile expres sunt de o importanță majoră pentru județul nostru, iar realizarea acestora prinde contur odată cu implementarea Planului lui Bogdan pentru Maramureș. Maramureșenii trebuie să aibă o rețea de drumuri modernă prin care să ajungă mai ușor și mai rapid în celelalte colțuri ale țării.
De astfel de proiecte avem nevoie în Maramureș, iar pentru dezvoltare și bunăstare vom lupta în continuare”.

Și proiectul drumului expres Baia Mare – Satu Mare prinde contur. Proiectul va fi realizat prin par­teneriatul dintre Consiliul Jude­țean Maramureș și Consiliul Județean Satu Mare.
Drumul expres va avea o lungime totală de 55,5 km, iar costul estimat este de 340 milioane de euro, bani ce urmează să fie plătiți din Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă.

„Mă bucur că începem să dez­voltăm proiecte importante în județul nostru. Realizarea drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Jibou vor conecta Baia Mare și întreg Mara­mureșul la rețeaua națională de autostrăzi, având astfel o des­chidere reală către restul țării, iar în acest mod reușim să dezvoltăm sectorul de transport și economia pe plan local”, a declarat Cristian Niculescu Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat.
Guvern liberal – administrație liberală – Parlament liberal luptă pentru bunăstare și dezvoltare în Maramureș.
 

 

„Realizarea drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Jibou vor conecta Baia Mare și întreg Mara­mureșul la rețeaua națională de autostrăzi, având astfel o des­chidere reală către restul țării, iar în acest mod reușim să dezvoltăm sectorul de transport și economia pe plan local”
Cristian Niculescu Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat

 

 

Material electoral la comanda PNL Maramureș, realizat de: SC NEW MEDIA SRL, cod AEP - 11200025.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.