• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Ianuarie , 2014

Concursul PERIUŢA DE AUR - faza pe unitate - GRĂDINŢA STEP BY STEP

Marţi, 28 februarie, copiii celor trei grupe mari de la Grădiniţa Step by Step au participat la concursul ,,Periuţa de aur”- faza pe unitate.

Protagoniştii concursului s-au pregătit conştiincios pentru a răspunde întrebărilor tematice, alături de d-na asistentă Sacaci Maria şi educatoarele grupelor.

 

Concursul se derulează în contextul activităţilor educative de educaţie pentru sănătate şi presupune cunoştinţe teoretice şi practice de igienă dentară aferente nivelului de vârstă preşcolară. Jurizarea a fost asigurată de specialişti din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, medicul coordonator al grădiniţei, cadre medicale partenere în educaţia pentru sănătate a instituţiei de învăţământ.

 

Echipele au dat dovadă de cunoaşterea aprofundată a conţinutului tematic, s-au descurcat de minune la proba practică, contra cronometru, fiind atent monitorizaţi de juriu şi susţinuţi de galeria colegilor de grădiniţă.

Spiritul de competiţie, de echipă şi fair-play au caracterizat întreaga manifestare având ca prioritate grija permanentă pentru consolidarea şi sistematizarea deprinderilor igienice, de autoservire şi a unei alimentaţii sănătoase începând cu vârstele mici.

Pentru întreaga prestaţie copiii au fost răsplătiţi cu diplome de participare şi cu câte o surpriză ,,dulce”. Bucuroşi de tot ceea ce s-a petrecut şi de reuşita fiecărei echipe, copiii câştigători au înveselit atmosfera cu cântece şi poezii tematice.

Echipa câştigătoare va reprezenta grădiniţa la concursul cu aceeaşi temă - faza pe municipiu - când se vor întrece cu colegii din toate grădiniţele oraşului.

 

Competiţia s-a derulat cu implicarea d-nelor educatoare: Cicioc Elena, Libotean Ileana, Roman Floare, Buciuman Gabriela, Hetes Claudia, Huszti Maria.

Mulţumim mult părinţilor pentru sprijin şi colaborare!

 

Director-prof. Mariana Seling

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.