• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Aprilie , 2022

Concert de pricesne al tinerilor din Parohia Viile Apei

În Parohia Ortodoxă Viile Apei, filia Racșa Vii, din Protopopiatul Baia Mare, în timpul Postului Paștilor au avut loc întâlniri săptămânale cu copiii și tinerii parohiei, în vederea pregătirii lor spirituale pentru Marele Praznic al Învierii Domnului.
De asemenea, în această perioadă s-au organizat cateheze, prin care copiii au învățat despre puterea, rolul și efectele rugăciunii în viața lor și au întocmit un proiect în scopul participării la Concursul Național Catehetic „Rugăciunea în viața meaˮ, organizat de Patriarhia Română.
Munca acestor tinere vlăstare din ograda bisericii a fost încununată cu participarea și susținerea unui recital de pricesne la Concertul Tradițional de Cântări Religioase din Seini „Spiritualitate și Cre­dințăˮ, în Duminica a V-a din Postul Mare. De asemenea, de ziua Marelui Praznic al Floriilor, copiii vor concerta și în Biserica parohială din Viile Apei câteva pricesne potrivite acestei perioade Pascale.
Tot acest efort s-a făcut prin implicarea a peste 25 de copii, prin purtarea de grijă a preotului paroh Timiș Ionel Radu, precum și prin jertfa și dăruirea doamnelor învă­țătoare Chereji Felicia și Țânțas Cristina.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.