• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 Ianuarie , 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Biroul Politic Naţional al PNL se reuneşte în prima şedinţă din acest an

 

Co-preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş, participă la Iaşi, la prima şedinţă, din acest an, a Biroului Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal. Pe ordinea de zi a şedinţei BPN a liberalilor este prevăzută, printre altele, prezentarea strategiei de reconsolidare internă a partidului şi alegerea noului purtător de cuvânt al PNL.

 
 

„La Iaşi se va stabili procedura, algoritmul şi toate demersurile pe care le vom face împreună pentru a finaliza fuziunea din interiorul Partidului Naţional Liberal, având încă în componenţă, ca şi foruri de conducere, Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal”, declară co-preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş.

Tot la Iaşi are loc şi şedinţa Biroului Politic Naţional al Tineretului Liberal. De asemenea, liberalii vor lua parte la manifestările dedicate împlinirii a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române. La Iaşi va fi prezent şi preşedintele României, Klaus Iohannis. Şeful statului va participa la ceremonialul religios „Te Deum”, va susţine o alocuţiune şi va depune o coroană la monumentul „Alexandru Ioan Cuza” şi o jerbă la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Biserica „Sfinţii Trei Ierarhi”.

 

Biroul de presă al PNL Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.