• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 28 Octombrie , 2013

COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a apariţiei în presa locală a unor ştiri referitoare la stadiul procesului dintre S.C. Romaltyn Mining S.R.L. şi Consiliul Local Baia Mare, care face obiectul Dosarului nr. 5915/100/2013, prin care solicităm anularea HCL nr. 120/2013, în scopul informării corecte şi complete a publicului facem următoarele precizări:

La data de 24 sept. 2013 a avut loc prima înfăţişare în acest proces, ocazie cu care apărătorii Romaltyn au solicitat un nou termen, pentru a se studia întâmpinarea depusă de pârâtă (Consiliul Local Baia Mare), care nu fusese transmisă către reclamantă, şi pentru a se comunica cererea de intervenţie accesorie formulată de Partidul Verde, filiala Maramureş.

La termenul din data de 22 octombrie, apărătorul Consiliului Local Baia Mare a solicitat o amânare, pentru a da posibilitatea părţilor să ia la cunoştinţă de noile documente care urmau să se depună la dosar, iar avocatul Romaltyn a afirmat că nu se opune acestei cereri.

Am făcut aceste precizări din dorinţa de a arăta că nu este vorba despre ”tertipuri judecătoreşti” în demersurile Romaltyn, ci de proceduri juridice uzuale şi corecte.

Menţionăm faptul că noul termen a fost stabilit pentru data de 19 noiembrie 2013, şi nu 19 ianuarie 2014, aşa cum, în mod eronat, s-a consemnat în presă.

Totodată ne reafirmăm hotărârea de a respecta şi în continuare principiile legalităţii, transparenţei şi, implicit, a respectului faţă de comunitatea locală. 

 
Echipa Romaltyn

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.