• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Mai , 2015

Compania Universal Alloy Corporation, premiată de Boeing pentru performanţă

Performanţa şi profesionalismul companiei Universal Alloy Corporation sunt certificate din nou, printr-un premiu de excepţie. UAC a fost desemnat „furnizorul anului” de către Boeing, într-o competiţie cu 14 companii şi o universitate.

 
 

La finele lunii trecute, prestigioasa companie Boeing i-a atribuit premiul de „Furnizorul anului” companiei Universal Alloy Corporation, pentru performanţele excepţionale şi pentru contribuţia dusă la succesul global înregistrat de Boeing în 2014. Fabrica UAC din Canton, Georgia, a fost aleasă dintr-o listă de 14 companii şi o universitate.

Decernarea titlului a avut loc într-o ceremonie de gală.  

 

„Succesul companiei noastre în 2014 s-a datorat în mare parte lanţului de furnizori”, a spus la eveniment Kent, reprezentantul Boeing pentru Management Furnizorilor. „Ne confruntăm cu o creştere a competitivităţii în toate afacerile noastre. Pentru a continua să conducem piaţa, avem nevoie de furnizori şi parteneri ca şi Universal Alloy Corporation, care înţeleg importanţa creării unei competitivităţi sustenabile cu produse, servicii şi suport care să satisfacă şi să depăşească cerinţele clienţilor noştri”, a continuat el, adăugând că Boeing trebuie să aibă un lanţ global de furnizori care să fie capabil să recunoască şi să reducă riscul, demonstrând în acelaşi timp un angajament puternic faţă de clienţi şi o performanţă constantă.

 

„UAC este atent la nevoile clienţilor, investeşte constant în tehnologie, capabilităţi şi capacităţi de livrare, ceea ce este esenţial pentru Boeing. Noi, echipa UAC, suntem onoraţi şi încântaţi să primim recunoaşterea Boeing prin acest premiu”, a spus Chip Poth, CEO Universal Alloy Corporation.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.