• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 03 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 7 Octombrie , 2014

Colţu’ meu / Vreau dreptate pentru Boitor!

Cu atâta politică pe cap, am uitat de un subiect dureros, prin implicaţii, cazul fetiţelor din celebrele tabere din Italia. Se spune că ar exista un rezultat, după atâtea luni de tăcere. Noua conducere ne-a promis că la sfârşitul lunii iulie va avea rezultatul expertizei făcute cu specialiştii din Cluj. S-a mai spus că acest rezultat va fi prezentat într-o conferinţă de presă, la care vor fi invitaţi şi cei din administraţia judeţului.

Iată, suntem în octombrie şi acum am aflat că ar fi apărut o ştiricică pe un canal media maramureşean. Nu mă deranjează că s-a dat aşa, pe uşa din dos, dar noi de ce nu am fost înştiinţaţi? Ce aveţi de ascuns?

Sigur, rezultatul e că nu s-a întâmplat nimic! Aşa am auzit!

Altfel spus, fetiţele de şase şi nouă ani au fost nişte omuleţi cu un simţ al umorului foarte dezvoltat. S-au ţinut de mici şmecherii, inventând poveşti cu moşnegi ce umblă noaptea despuiaţi şi le cer unor tinere să îi mângâie. La şase ani, chiar la nouă ani, ar trebui să ai o experienţă de viaţă deosebită pentru a inventa astfel de poveşti.

Păi, dacă aşa stau lucrurile, rugăm conducerea judeţului să ia măsuri drastice. În primul rând, să fie trase la răspundere cele două doamne însoţitoare ale grupului în Italia, două şefe ale DGASPC, de la adulţi şi de la resurse umane, nu mai ştiu cum le cheamă. Aceste două doamne au declanşat isteria. Ele au sunat la DGASPC şi au anunţat suspiciunea de abuz sexual asupra fetiţelor.

Dacă au minţit, daţi cu ele de pământ!

Apoi, să îl puneţi pe Boitor înapoi pe post. Că din cauza acestui caz a început administraţia judeţului să se uite spre DGASPC mai atent. Dacă Boitor este curat ca lacrima, nu ar fi trebuit schimbat cu nişte doamne care încearcă să ascundă adevărul săvârşit de altcineva.

 

Oricum, am auzit că Nic a început ofensiva împotriva ziariştilor băimăreni. Măcar el mai luptă, alţii nu spun nimic. Tac!

Noi ne punem şi cenuşă în cap, dar nu ne lasă ochii fetiţei de şase ani!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.