• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 14 Noiembrie , 2016

Colţu’ meu / Vine avionul! În sfârşit

Începe campania electorală pentru parlamentare. Am crezut că, în sfârşit, va avea loc şi în oraşul nostru ceva care să ne trezească din amorţirea în care ne-am cufundat de ceva vreme. Dar alegerile din America au risipit şi emoţiile unor alegeri ce vor veni. Fără să vreau, am citit, văzut la Trump până la saturaţie, că nu prea mai este loc şi de ştiri locale din politică. 

 

Aşa că m-am bucurat cînd am văzut că, la Aeroport, s-au terminat lucrările la pistă şi au şi venit meseriaşi ce vor recalibra instrumentele pentru ghidaj şi ce mai trebuie.

În sfârşit, vom intra în lumea mare, chiar dacă unii contestă şi acum aeroportul şi beneficiile pe care le va aduce.

Sunt sigur că vom avea curse interne şi internaţionale multe, sper să fie cât mai multe. Cu siguranţă că numărul pasagerilor de la aeroportul din Cluj va scădea, deoarece maramureşenii vor folosi cursele din Baia Mare. Am mai spus, cred că cei din Cluj, de la administraţie la politicieni, au făcut eforturi însemnate pentru a sabota aceste modernizări, asta dincolo de bâlbâielile de la noi, cu dosarul care ba era, ba nu era. Maramureşul a pierdut vreo patru-cinci ani în procesul de dezvoltare tocmai pentru faptul că nu am reuşit să ne impunem la centru sau pe aici, pe lângă noi. A se citi: nu am avut oameni potriviţi în administraţie, pe poziţiile cheie.

Cu toate acestea, am aflat de curând că nu suntem cel mai slab judeţ în regiunea de dezvoltare din partea de nord-vest. Suntem peste Sălaj, deşi ani de zile s-a spus că Zalăul are industrie ce trage judeţul în sus şi peste noi, amărâţii nordului. E, nu e chiar aşa. Zalăul gâfâie, iar Sălaj este un judeţ… Nu că ar fi bine, dar avem nevoie ca de aer de rezultate bune, să ne crească şi nouă salariile, nivelul de trai, să nu mai fim văzuţi ca ăia ce nu au decât mall şi horincă, sau palincă, cum spun bucureştenii.

 

De aceea este important să votăm corect, pentru a avea parlamentari ce se bat pentru judeţul acesta amărât, din nordul izolat mulţi ani.Acu va ajunge avionul şi în Baia Mare!    

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.