• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 16 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Decembrie , 2012

Colţu’ meu / Veniţi la rugby să luăm Cupa României!

Mare meci, mare! Pe stadionul „Lascăr Ghineţ” din Baia Mare se va juca finala Cupei României la rugby, între CSM Ştiinţa şi Steaua. Ora de începere a meciului este 13. Un număr cu noroc pentru rugbiştii băimăreni. Vicecampionii României, campionii noştri vor lupta pentru un trofeu care a prins gust de vitrina din biroul preşedintelui Călin Matei. Un meci devenit un clasic al campionatului naţional de rugby între echipele cele mai pasionale din prima ligă.

Dincolo de trofeu, este o bătălie a orgoliilor, o confruntare între antrenori, între cele două echipe care au făcut legea în rugbiul românesc în ultimii ani. Noi, mai ales!

Dincolo de încărcătura emoţională, de miză, avem o premieră importantă pentru rugbiul băimărean. Faptul că se joacă finala Cupei în Baia Mare este o urmare a rezultatelor din ultimii ani, dar şi al solicitărilor venite din partea clubului băimărean.

Trebuie să ne mobilizăm, trebuie să fim pe stadion, să încurajăm echipa, să cinstim onoarea de a fi gazde ale unui asemenea meci important. Musai să arătăm bucureştenilor cum sunt băimărenii, să arătăm respect pentru un sport ce ne-a adus atâtea bucurii în anii ce au trecut, ca şi în acest an. A fi vicecampion după patru titluri nu este „de colea”, ci e performanţă în stare pură. Ce au făcut rugbiştii pentru Baia Mare, pentru nordul ţării, reprezintă mai mult ca eforturile politicienilor, având în vedere că am fost izolaţi, uitaţi, „indexaţi”. Fiecare titlu sau victorie importantă a însemnat tot atâtea „redescoperiri” a Băii Mari de către baştanii din Bucureşti, din sudul atât de indiferent.

De aceea trebuie să mergem la meci, să încurajăm echipa, să ne încurajăm campionii! Meciul se va juca pe un stadion impecabil, un gazon de top, dotări realizate cu ajutorul administraţiei locale şi judeţene, a sponsorilor. Trebuie să fim în număr cât mai mare, trebuie să susţinem aceşti minunaţi sportivi, ce ne aduc bucurie pe tava sufletelor lor.

Pentru Călin Matei este începutul unei săptămâni de foc, ce se va încheia în 9 decembrie cu o nouă victorie, în alegeri!

Doamne ajută!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.